Rina Roleplay güvenli mi?

Arax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
471
Birkaç tane konu daha var ancak oralarda RP direkt EXE olarak paylaşılmış ancak şimdi RAR olarak iniyor ve yanında 3 tane uygulama daha indirmemi istiyor. İndirdim bir sorun yok. VirusTotal ile tarattığımda sadece VBA 32 adında bir uygulama mailbomb buldu. Başka bir şey yok ben de kurdum devam ettim sonra oynamaktan vazgeçtim hiç oyunu açmadım bile, sonrasında Defender ile tarattım trojan buldu herhalde ama Google Cache'te buldu, sildim ve ardından Hitman Pro, Rina RP'nin Audio DLL dosyasında sıkıntı olduğu gözüktü, sildim. Toplamda Kaspersky, Defender, Hitman. Pro, F-secure, ESET Online scanner ve Norton Power Eraser ile tarattım ve sonuçta artık hiçbir şey kalmadı. Yarın da Malwarebytes ile taratıcam. Sizce hâlâ sorun olur mu?

Birkaç tane konu daha var ancak oralarda RP direkt EXE olarak paylaşılmış ancak şimdi RAR olarak iniyor ve yanında 3 tane uygulama daha indirmemi istiyor. İndirdim bir sorun yok. VirusTotal ile tarattığımda sadece VBA 32 adında bir uygulama mailbomb buldu. Başka bir şey yok ben de kurdum devam ettim sonra oynamaktan vazgeçtim hiç oyunu açmadım bile, sonrasında Defender ile tarattım trojan buldu herhalde ama Google Cache'te buldu, sildim ve ardından Hitman Pro, Rina RP'nin Audio DLL dosyasında sıkıntı olduğu gözüktü, sildim. Toplamda Kaspersky, Defender, Hitman. Pro, F-secure, ESET Online scanner ve Norton Power Eraser ile tarattım ve sonuçta artık hiçbir şey kalmadı. Yarın da Malwarebytes ile taratıcam. Sizce hâlâ sorun olur mu?
Sunucuya girmek için Launcher mı gerekiyor anlamadım?

O sunucuya ben gram güvenmiyorum, zaten çoğu anti virüsler keylogger ve trojen buluyor. hesaplarının çalındığını iddia edenlerde var. bence kurmayın, ben zamanında kurup 1-2 hafta oynayıp silip formatlamıştım.

Sunucuya girmek için Launcher mı gerekiyor anlamadım?
Aslında değil gta san Andreas yüklüyorsunuz ardından online girmek için eklentiler ekleniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O sunucuya ben gram güvenmiyorum, zaten çoğu anti virüsler keylogger ve trojen buluyor. hesaplarının çalındığını iddia edenlerde var. bence kurmayın, ben zamanında kurup 1-2 hafta oynayıp silip formatlamıştım.
Banada güvenilir gelmedi

Şuan bir anormallik yok inşallah olmaz.

Aslında değil gta san Andreas yüklüyorsunuz ardından online girmek için eklentiler ekleniyor

Banada güvenilir gelmedi

Şuan bir anormallik yok inşallah olmaz.
Bence oynamayın hocam yine de siz bilirsiniz.

Bazı Fivem sunucularda Moderatörlük yapmışlığım var Bir sunucu da launcher vardı Bilgisayarların masaüst ss lerini alıyordu Bir tane chate atıyordu Hile tespiti için İp adresleri dahil çıkıyor büyük ihtimal aynı mantıktadır ama Arka planda neler oluyor bilemeyiz o yüzden böyle sunuculara girmeyin program yazılım vs indirmeyin

NOT:O da aynı Tüm virüs programlarında trojen ve keylogger diye algılanıyordu....

Bazı Fivem sunucularda Moderatörlük yapmışlığım var Bir sunucu da launcher vardı Bilgisayarların masaüst ss lerini alıyordu Bir tane chate atıyordu Hile tespiti için İp adresleri dahil çıkıyor büyük ihtimal aynı mantıktadır ama Arka planda neler oluyor bilemeyiz o yüzden böyle sunuculara girmeyin program yazılım vs indirmeyin

NOT:O da aynı Tüm virüs programlarında trojen ve keylogger diye algılanıyordu....
Sizce şuan hâlâ sorun olur mu çalıştırmamıştım

Sizce şuan hâlâ sorun olur mu çalıştırmamıştım
Çalıştırmadıysanız bişi olucağını sanmıyorum tabi oda launcher yapısına bağlı
Siz ne olur olmaz Virüs taraması yapın bazen appdata ki dosyalarda olabiliyor

boşver hiç bulaşma

Çalıştırmadıysanız bişi olucağını sanmıyorum tabi oda launcher yapısına bağlı
Siz ne olur olmaz Virüs taraması yapın bazen appdata ki dosyalarda olabiliyor
Zaten yazdım Kaspersky, Defender, Hitman. Pro, F-secure, ESET Online scanner ve Norton Power Eraser bunlar ile tarattım yarın malwarebytes ile taratıcam.

Kral, biraz geç oldu, sunucu donduruldu falan, fakat Rina RP seni launcher indirmeye zorlamıyor. Resmî veya crackli bir GTA San Andreas indirip sitedeki hiçbir şeyi indirmeden, istedikleri SAMP sürümünü orijinal sitesinden indirirsen ve forumdan girişi açarsan, Rina RP sitesinden hiçbir şey indirmeden sunucuya giriş yapabilirsin.
Böyle yaparsan sunucu sadece giriş yaparken sunucu önbelleğini (cache) yükleyecek ve kuracak. Bu dosyaları da istediğin antivirüs uygulamasıyla taratabilirsin; hiçbir şey çıkmayacaktır. Launcheri indirmek tamamen senin inisiyatifine kalmış bir durum. Rina RP sitesinden hiçbir şey indirmeden de sunucuya giriş yapabiliyorsun zaten.
RinaV sunucusunda durum daha şeffaf: RageMP istemcisini indirip orijinal oyununla FiveM'e girer gibi giriş yapıyorsun.

Geri