Riot games adilsizliği

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,186
Merhaba öncelikle,
Bugün league of legends oynarken yine bit flamer geldi.Arkadaşımla birlikte sakin kaldık ailevi değerlerimize vs sövdü.Bu durumdan sonra artık gına geldi ve bunun için riot destekte bilet açtım.
Bu durumun artık çözüm getirilmrsi gerekmiyor mu sizce ?

Merhaba öncelikle,
Bugün league of legends oynarken yine bit flamer geldi.Arkadaşımla birlikte sakin kaldık ailevi değerlerimize vs sövdü.Bu durumdan sonra artık gına geldi ve bunun için riot destekte bilet açtım.
Bence ses kaydı ile gerekli heryere başvurmanız mahkeme olur vb.

Merhaba öncelikle,
ticketlara bile botlar cevap veriyor ama oyundan çıkarsan hemen ban yersin baya adil

Bence ses kaydı ile gerekli heryere başvurmanız mahkeme olur vb.
Riot desteğe ilettim artık gına geldi cidden adli işlem başlatıcam diye
10 yaşındaki çocuklar önüne gelene sövüyor bu artık rezaletliğe girdi bende çocuğum ama böyle kimseye demiyorum

Merhaba öncelikle,
Küfürden rapolayın. Eğer hileden de yada başka birşeyden de rapolarsanız sizin için daha kötü olur.

Küfürden rapolayın. Eğer hileden de yada başka birşeyden de rapolarsanız sizin için daha kötü olur.
Küfür hakaretten reportladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence bunu büyütlmeliyiz tüm arkadaşlarım ve oyundakiler bu durmdan rahatsız

Riot desteğe ilettim artık gına geldi cidden adli işlem başlatıcam diye
10 yaşındaki çocuklar önüne gelene sövüyor bu artık rezaletliğe girdi bende çocuğum ama böyle kimseye demiyorum
Direk çocuk mahkemesine iletin dicrm çok var böyle küfürbaz veletler işleri güçleri aynı
Oyun ici raporlayij olmazsada kafaya takmayin ne biliyim oyun içi sesini duymayın veya duymamazlıktan gelin
En İYİSİ LAF SOKUNKİ Daha bişi diyemesin

Direk çocuk mahkemesine iletin dicrm çok var böyle küfürbaz veletler işleri güçleri aynı
Oyun ici raporlayij olmazsada kafaya takmayin ne biliyim oyun içi sesini duymayın veya duymamazlıktan gelin
En İYİSİ LAF SOKUNKİ Daha bişi diyemesin
Vermek istiyorum ama yaşım yetmiyor yetse direk vericem bizim ailemiz değerlidir ayrıca Türk halkıyız annelerimiz cidden bizim ırkımızda kutsaldır yani bunlar haksızlık

Vermek istiyorum ama yaşım yetmiyor yetse direk vericem bizim ailemiz değerlidir ayrıca Türk halkıyız annelerimiz cidden bizim ırkımızda kutsaldır yani bunlar haksızlık
Bence laf sokun böyle veletler geldigi zaman en etkili yoldur report disind a

Bence laf sokun böyle veletler geldigi zaman en etkili yoldur report disind a
Hocam lafı sokuyoruz yine anlamıyorlar susturuyoruz arkadaşım yine görüyor ve söylüyor artık çok sinirlendim
Gümüş 1 dim gold serisi böyle küfür etmeye başladılar herkes sövmeye başladı taşımama rağmen gümüş 4 e düştüm bu yeterli bir sebep ne kadar tilt olduğumun

boşa kafaya takıyorsun oyunda en çok konuşan kişi genellikle en berbat oynayan oluyor böyle durumlarda susturup geçmen hem senin hemde takımın yararına olur. 1 kişi için 3 kişiyi de yakma bırak ağlasın kudursun kaybediyorsanız beraber kaybediyorsunuz. sen kendini geliştirebilirsen onunla en fazla 2 oyun karşılaşırsın hayatın boyunca bir seviyeden sonra oyunda çok nadir sohbet kullanan oyuncularla oynarsın

Son düzenleme:

Dostum malesef işe yaramıyor. Bu güne kadar aileme söven çok kişiyi raporladım ama hiç geri dönüş olmadı.

Geri