Riot hesabım çalındı

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Arkadaşlar lütfen yardım edin riot hesabımın e postası değiştirilmiş hesabıma giriş yapamıyorum.
Screenshot_20230323-234245_Gmail.jpg

+ olarak valorant ın içinde vp aldıysan kredi kartının son 4 yada 2 harfini yaz yeter

Arkadaşlar destek kaydı açacağım ama ben Riot ID ve hesaba kayıtlı doğum tarihini hatırlamıyorum hesabım biraz eski

Ekler

• Screenshot_20230323-235359_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230323-235359_Samsung Internet.jpg
    256.4 KB · Hit: 82
nickinizi okuyunca aklıma servet sayar geldi psikolojim hiç iyi değil şu günlerde

destekle iletişime geç sana birkaç güvenlik sorusu sorcaklar muhtemelen hesabınla ilgili onları tamamlarsan hesabına geri ulaşabilirsin.

destekle iletişime geç sana birkaç güvenlik sorusu sorcaklar muhtemelen hesabınla ilgili onları tamamlarsan hesabına geri ulaşabilirsin.
Nasıl iletişime geçebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oradaki riot games destek linkine tıklayarak ticket at. ilk maili sende olduğu için kesin alırsın
Hocam bilet açmanı istiyor maalesef bilmediğim bilgiler var

Nasıl iletişime geçebilirim?

Hocam bilet açmanı istiyor maalesef bilmediğim bilgiler var
Riot ID'nizi arkadaşlarınıza sorun oyun içinden baksınlar. Arkadaş eklerken verilen ID. Örnek exsheal#5141
Doğum tarihinde de kendi doğum tarihinizi deneyin ve ticket açıklamasına yanlış olabilir hatırlamıyorum yazın. Yanlış olsada da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Bu linkte doğum tarihi istemiyor buradan deneyin

Riot ID'nizi arkadaşlarınıza sorun oyun içinden baksınlar. Arkadaş eklerken verilen ID. Örnek exsheal#5141
Doğum tarihinde de kendi doğum tarihinizi deneyin ve ticket açıklamasına yanlış olabilir hatırlamıyorum yazın. Yanlış olsada da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Bu linkte doğum tarihi istemiyor buradan deneyin
Hocam o link'te ki bilgileri dolduruyorum beni bilet açmaya yönlendiriyor maalesef. Valorant'ta beni eklemiş olan hiç arkadaşım yok sanırım ama genede 2 arkadaşıma sordum cevap bekliyorum ama çalan kişi şu anda tüm bilgileri değiştirmiştir muhtemelen. Zaten Valorant'ı 2020 yılından beri arada bir oynadığım için çoğu şeyi hatırlamıyorum. Sizin dediğiniz gibi açıklama yapmayı planlıyorum ve mail kayıtlarını görsel kayıt olarak ekleyeceğim.

Geri