Riot hesabım hacklenmiş mi

Reaksiyon skoru
3
Dün riot hesabıma girmeye çalıştığımda oturumdan çıktığını gördüm şifremi girincede kabul etmedi. Şifre resetleme mailide mailime gelmedi bunun üzerine gece 1de ticket attım ne zaman dönüş yaparlar hesaba ne olmuş olabilir. Hesabın nicki aynı hala lolde de valoda da maç atılmamış kısacı ellememişler hesabıma mailde gelmemiş. İki aşamalı doğrulama etkin. Sizce ne olmuş olabilir.

ticketi nasıl attın hesabına giriş yapman gerekmiyor mu ticket atabilmek için

Hayır gerek yok mail istediler sadece iletişim kurmak için o kadar. cevap yok hala ama ortalama kaç saatte dönüş yaparlar fikrin var mı ?
bilmiyorum hocam gün içinde cevap veriyorlar vermezlerse diğer gün saat 12 gibi dönüyolardı bana

Benim mailide değiştirmişler. geri alınır mı hesap baya bilgi verdim hesapla ilgili riot supporta
hocam sordukları soruları birebir cevaplayabilirseniz verirler yanlis hatirlamiyorsam ilk satın alım yaptığınız kredi kartı bilgilerini falan soruyorlardı

hocam sordukları soruları birebir cevaplayabilirseniz verirler yanlis hatirlamiyorsam ilk satın alım yaptığınız kredi kartı bilgilerini falan soruyorlardı
evet evet onları verdim zaten ilk açıtığım skin fln hepsini verdim ama adam maili kendine çekmiş hesabı silerse fln nolcak. Dün bir şey yoktu hala maç atmamış ama arkadaş listesini silmiş arkadaşımın arkadaş listesinde görünmüyor hesabım bu gün

evet evet onları verdim zaten ilk açıtığım skin fln hepsini verdim ama adam maili kendine çekmiş hesabı silerse fln nolcak. Dün bir şey yoktu hala maç atmamış ama arkadaş listesini silmiş arkadaşımın arkadaş listesinde görünmüyor hesabım bu gün
nası çaldırdın veya nasıl çalmış olabilirler hocam şifreyi falan bi yere mi girmiştin bi şey olmaz inşallah bi bilgi ver de konuyu araştırıp bulan arkadaşlar olursa sonradan onlar faydalanır

nası çaldırdın veya nasıl çalmış olabilirler hocam şifreyi falan bi yere mi girmiştin bi şey olmaz inşallah bi bilgi ver de konuyu araştırıp bulan arkadaşlar olursa sonradan onlar faydalanır
mailim hacklenmiş ama insta discrod twitch steam hepsinden bildirim geldi ve adam erişemedi hepsinin şifresini değiştirdim. Riot bir tane bile mail atmamış iki aşamalı doğrulama da var ona rağmen ve şifrem de çok güçlü garip bir şifre hiç bir yerde paylaşmadım etmedim anlam veremedim. Bide hala cevap gelmedi riottan dediğim gibi gece 1 de ticket atım

mailim hacklenmiş ama insta discrod twitch steam hepsinden bildirim geldi ve adam erişemedi hepsinin şifresini değiştirdim. Riot bir tane bile mail atmamış iki aşamalı doğrulama da var ona rağmen ve şifrem de çok güçlü garip bir şifre hiç bir yerde paylaşmadım etmedim anlam veremedim. Bide hala cevap gelmedi riottan dediğim gibi gece 1 de ticket atım
çevrenden biri çalmıştır riot söyler zaten hangi ilden giriş yapılmış hesabına diye şifreni güçlü yap tahmin edilmesi zor yap mesela xXxxxxxxX0000 bu tarz

Geri