Neler Yeni

RIP Instagram ve Roblox. Sizce sırada hangi platform var, bu is nereye gidiyor?

Sizce hangi platform var sirada?

• Oy kullanan toplam üye
    7

Ceasar123

80+ Silver
Allah askina, bunu bir TikTok fani olarak mi yaziyorsun yoksa subjektif olarak mi, anlayabilmis degilim! Cringe olma allah icin.
Nazik dilden anlamıyosun heralde?
Ülke senin gibi, senin yaşlı versiyon halindeki insanların yönetmesiyle bu hale geliyor zaten.

Sen şuan TikTok'u istemiyosun.
Senin yaşlı, ülkeyi yöneten versiyonlarda instagramı, başka şeyleri istemiyorlar.
Böylece ülkenin içinden geçiyorlar.

TikTok'u istemiyosan kullanma, çocuğunada kullandırtma.
Sırf sen tercih etmiyorsun diye kapanmasınımı istiyorsun? İsterse ülkede hiçkimse kullanmazsın TikTok'u, bu dediğin sadece özgürlük kısıtlaması.

Ben sana zaten tiktokun içinde mantıklı şeyler olduğunu savunmuyorum. Burda olayın keyife varan özgürlük kısıtlanmasını savunman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle subjektif yazıyor yiğidi öldür ama hakkını yeme, en iyi algoritmaya sahip uygulama Tiktok. Türkiye kullanıcılarının %95 i çocuk,Cringe videolar çeken, sanal dilencilik yapan tipler ancak biraz algoritma ne sevdiğini öğrenirse onları görme şansın azalıyor.
Twitterda bu tarz düşünce yapılarıyla çok fazla alay eden görseller var. Ancak onları buraya atmak sanırım forum kurallarını ihlal edebilir:unsure:

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,264
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Nazik dilden anlamıyosun heralde?
Ülke senin gibi, senin yaşlı versiyon halindeki insanların yönetmesiyle bu hale geliyor zaten.

Sen şuan TikTok'u istemiyosun.
Senin yaşlı, ülkeyi yöneten versiyonlarda instagramı, başka şeyleri istemiyorlar.
Böylece ülkenin içinden geçiyorlar.

TikTok'u istemiyosan kullanma, çocuğunada kullandırtma.
Sırf sen tercih etmiyorsun diye kapanmasınımı istiyorsun? İsterse ülkede hiçkimse kullanmazsın TikTok'u, bu dediğin sadece özgürlük kısıtlaması.

Ben sana zaten tiktokun içinde mantıklı şeyler olduğunu savunmuyorum. Burda olayın keyife varan özgürlük kısıtlanmasını savunman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Twitterda bu tarz düşünce yapılarıyla çok fazla alay eden görseller var. Ancak onları buraya atmak sanırım forum kurallarını ihlal edebilir:unsure:
Kesinlikle ban yeme sebebi olur baya ağır konuşuyor bazıları.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
sen internet yasaklansa da devletim de devletim diycen galiba
Lan devlet neden kapatsın İnterneti, Instagram kapandı ama neden kapandı ve neden tekrar açıldı bir araştırsana gören haksız yere 10 yıl hapis yattı zanneder 1 hafta insta kapandı sadece özgürlüğünü elinden almışlar

Top Bottom