Yardım Ripjaws 8gb 3000mhz overclock

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
423
Rev daha iyi bilir ya, kendisi kullanıyordu zaten. Eğer çipler onunkiyle aynı ise 3333 MHz CL14 mü ne yapıyordu.

Rev daha iyi bilir ya, kendisi kullanıyordu zaten. Eğer çipler onunkiyle aynı ise 3333 MHz CL14 mü ne yapıyordu.
Bide ben bu rami alırken siyahı da çıkmıştı karşıma hiç okumadan bunu almıştım rengi daha güzel diye bir baktım 10 tl fark 3200 mhz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bununla siyahı arasında çok fark var mı yani onu sormak istiyorum aslnda

"Takılı" yazacağına dediklerimi yapsana :D.
:DDD

1595872141280.png

O gelene kadar çiplerine bakalım bari. Sistem ve RAM elinde değil mi? Eğer elinde ise Thaiphoon Burner indir, programı aç ve Read tuşuna bas, açılan şeyin SS'ini at.
Sonuç nedir :d

:DDD

Alıntıyı görüntüle

Sonuç nedir :d
Samsung B-die çipler normalde iyi ama Corsair'in Vengeance LPX, GSKILL'in RipjawsV modellerinde (ucuz olanlar) ve diğer muadillerde Samsung B-die çipler oluyor ama bunların kalitesi iyi olmuyor, çünkü düşük model Samsung B-die. Tabii biz yine overclock yapmayı deneriz, belki iyi çip denk gelmiştir.

Samsung B-die çipler normalde iyi ama Corsair'in Vengeance LPX, GSKILL'in RipjawsV modellerinde (ucuz olanlar) ve diğer muadillerde Samsung B-die çipler oluyor ama bunların kalitesi iyi olmuyor, çünkü düşük model Samsung B-die. Tabii biz yine overclock yapmayı deneriz, belki iyi çip denk gelmiştir.
Başka bir forumda eski bir konuda birisi B-die bu işin nirvanası yazınca bir an heyecanlanmıştım :D

Başka bir forumda eski bir konuda birisi B-die bu işin nirvanası yazınca bir an heyecanlanmıştım :D
Aslında öyle ama düşük model Samsung B-die'larda bu geçerli değil. @terebayt'ın Vengeance LPX RAM'lerinde Samsung B-die çipler var, ama 3000 MHz'den 3200 MHz'e bile çıkmıyor :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,541
Üyeler
189,106
Son üye
Yenos
Geri