samet4747
80+ Platinum
Vallaha ban yicem bunun yüzünden yoksa neler derdim..Aman sakin ol.
Vallaha ban yicem bunun yüzünden yoksa neler derdim..Aman sakin ol.
Bana bak çocuk, sen bana özelden telefonun varsa ver ben çok güzel ninni okurum hemen uyursun. İlgi istiyorsan ilgi, sevgi istiyorsan sevgi. Yemem yediririm, hiç bir şeyin eksik kalmaz.Kardeşim bana hakaret ettin ve kurallar site içi ve hukuk olarak suç ve bana tehdit edici şeyler söyledin davada görüşürüz ya şimdi telefonu annene ver yada başkasına ver terbiyeli ol
Kanka arkadaşlarımla kavga etrimğe dava Açtığım ve onlar hapse gittikleri için kimsem yokBana bak çocuk, sen bana özelden telefonun varsa ver ben çok güzel ninni okurum hemen uyursun. İlgi istiyorsan ilgi, sevgi istiyorsan sevgi. Yemem yediririm, hiç bir şeyin eksik kalmaz.
Aç ulan istediğin davayı aç vallahi gram beynin yok senin, hırsız beynini de çalmış bunun. Rahatsız ruh hastası sosyopat seni. Şizofren herif.Kardeşim bana hakaret ettin ve kurallar site içi ve hukuk olarak suç ve bana tehdit edici şeyler söyledin davada görüşürüz ya şimdi telefonu annene ver yada başkasına ver terbiyeli ol
Mesaj otomatik birleştirildi:
İp adresinden ev adresini buluyorlar değiştirsen bile
HaKaReTeN KiMsE HaPiS cEzAsI AlMaZ pArA cEzAsI AlıRlAr.Yarın hesabın banlı eğer 18 yaş altıysan hapse girme olasılığın 20 kat fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka arkadaşlarımla kavga etrimğe dava Açtığım ve onlar hapse gittikleri için kimsem yok
reis sakin olVeledi-Z*na seni kendimi zor tutuyorum