Neler Yeni

RİPJAWS KİMDİR??????

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Merhaba Beni Linçleyen Tayfa.

İlk Önce herkes Birbine Saygılı Olsun Yoksa Sizle Ben Sıkılana Kadar Sizle Uğraşırım.

Ben, İsmim Arda 11 Yaşında JS Öğrenip Üstüne 2 Yıl Sonra İse Php Öğrendim Ve Profesyonel Olarak (Web Tasarımcısı - Video Editör - Uzay Araştırmacısı - Para Analizcisi - Yayıncıyım)

Aylık Kazancım : 50.000

herkes Beni Bilgisayarım Çalındı Diye Konu Açtığım İçin Konuşuyor Ama Mutsuzdum Ve Size Öğrenmeniz İçin Öyle Bir Konu Açtım Niye Derseniz Benimki Çalındı Kapı Kilitli Olmadığı İçin Bana Parasal Sorun Koymaz Ama Size Koyar O Yüzden Kendizi Koruyun Hırsızlar Dışarıda Geziyor!
Vay be 6 yaşında hepsini öğrenmiş xD
50K senin toplam aile yıllık kazancın değildir birde Pc alamam felan diyor Trollcü Boş insan

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

İlk Önce herkes Birbine Saygılı Olsun Yoksa Sizle Ben Sıkılana Kadar Sizle Uğraşırım.

Ben, İsmim Arda 11 Yaşında JS Öğrenip Üstüne 2 Yıl Sonra İse Php Öğrendim Ve Profesyonel Olarak (Web Tasarımcısı - Video Editör - Uzay Araştırmacısı - Para Analizcisi - Yayıncıyım)

herkes Beni Bilgisayarım Çalındı Diye Konu Açtığım İçin Konuşuyor Ama Mutsuzdum Ve Size Öğrenmeniz İçin Öyle Bir Konu Açtım Niye Derseniz Benimki Çalındı Kapı Kilitli Olmadığı İçin Bana Parasal Sorun Koymaz Ama Size Koyar O Yüzden Kendizi Koruyun Hırsızlar Dışarıda Geziyor!
11 yaşında böyle bir kazancın varsa seneler sonra ne olur acaba. :)

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Helal olsun, bu yaşta bu kadar güzel yalanlar Atmanı takdir ettim.

Benim günlük kazancını ayda kazanıyormuşsun.

bekiir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Bekir Çetin

11 yaşında 50k OUHAPIAHALAOUJLAIHAKOSJLSLDKSLLSOSKKSSLSOIDOSPDPLSLDKKD

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,314
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bana koymazda böyle devam edersen...

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
11 yaşında 50k maaş, olum sen naptın öyle? Bari 10k 15k deseydin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaş ile zeka belirlediğiniz kısımdan sonrasını okumadım.
Kendiniz "Naptın öyle ?" Diyerek sade bir şekilde tepki gösterdiğiniz zaman ben farklı bir tepki gösterdiğimde sorun mu oluyor anlamadım ben ?

Komando41.

80+ Silver
benim 1 saatte kazandığı parayı 1 ayda kazanaıyorsun kendini geliştir biraz

Mojo jojo

80+ Silver
Kendiniz "Naptın öyle ?" Diyerek sade bir şekilde tepki gösterdiğiniz zaman ben farklı bir tepki gösterdiğimde sorun mu oluyor anlamadım ben ?
Ben yaşını hedef almadım, kazandığı paranın abartısını hedef aldım. Yaş hedef alınabilir, ama direkt yaş ile vurulan her eleştiri yanlıştır.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Ben yaşını hedef almadım, kazandığı paranın abartısını hedef aldım. Yaş hedef alınabilir, ama direkt yaş ile vurulan her eleştiri yanlıştır.
Bu benim eleştiri şeklim. Eleştirinin yanlış veya doğru olduğuna kişi karar verir. Bana göre gayet doğru bir eleştiriydi malum arkadaşın tez vakitte ban yiyeceğini bildiğimden ve Troll bir hesap olduğunu bildiğimden kendi isteğime göre istediğim şekilde eleştirimi yaptım.

Mojo jojo

80+ Silver
Bu benim eleştiri şeklim. Eleştirinin yanlış veya doğru olduğuna kişi karar verir. Bana göre gayet doğru bir eleştiriydi malum arkadaşın tez vakitte ban yiyeceğini bildiğimden ve Troll bir hesap olduğunu bildiğimden kendi isteğime göre istediğim şekilde eleştirimi yaptım.
Troll ve ban yiyecek haklısın. "Benim eleştiri şeklim" dostum sen ne 20 ne de 25 yaşındasın, maks 14 bence. 14 te çok büyük bir yaş değil, sana hiç bir şey bir insanın yaşını eleştirme hakkı vermez.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom