Neler Yeni

RİPJAWS KİMDİR??????

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Troll ve ban yiyecek haklısın. "Benim eleştiri şeklim" dostum sen ne 20 ne de 25 yaşındasın, maks 14 bence. 14 te çok büyük bir yaş değil, sana hiç bir şey bir insanın yaşını eleştirme hakkı vermez.
Eleştiri yapıcı veya iyi olmak zorunda değil. Bunu size kim söylüyor ? Yaşıma gelirsek bilen zaten biliyor burada yaşım şu yaşım bu şeklinde uzatmayacağım sadece Eleştirinin sadece yapıcı ve iyi yönlü olması veya tam tersi olması gerektiği konusunda anlaşamıyoruz.

Benim eleştirim bu şekildeydi ister kabul edin ister etmeyin ama bunun bir eleştiri olduğu benim görüşüme bağlıdır.

Mojo jojo

80+ Silver
Eleştiri yapıcı veya iyi olmak zorunda değil. Bunu size kim söylüyor ? Yaşıma gelirsek bilen zaten biliyor burada yaşım şu yaşım bu şeklinde uzatmayacağım sadece Eleştirinin sadece yapıcı ve iyi yönlü olması veya tam tersi olması gerektiği konusunda anlaşamıyoruz.

Benim eleştirim bu şekildeydi ister kabul edin ister etmeyin ama bunun bir eleştiri olduğu benim görüşüme bağlıdır.
Eleştiri sadece yapıcı olmak zorunda değil, katılıyorum. Ama biz senle bunu konuşmuyoruz? Konudan konuya atlıyorsun. Ve bu arkadaş yaşı kücük olduğu için yıkıcı değil, yapıcı eleştiri hakkediyor.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Eleştiri sadece yapıcı olmak zorunda değil, katılıyorum. Ama biz senle bunu konuşmuyoruz? Konudan konuya atlıyorsun. Ve bu arkadaş yaşı kücük olduğu için yıkıcı değil, yapıcı eleştiri hakkediyor.
Yıkıcı eleştiri yapmak da yapmamak da benim seçimlerime bağlı sonuç olarak. Bu arkadaşın yaşı küçük falan değil ayrıca. Konudan konuya atladığım yok siz yazılanlar arası bağlantıyı kuramıyorsanız sizin probleminiz. Uzatmaya gerek yok

Mojo jojo

80+ Silver
Yıkıcı eleştiri yapmak da yapmamak da benim seçimlerime bağlı sonuç olarak. Bu arkadaşın yaşı küçük falan değil ayrıca. Konudan konuya atladığım yok siz yazılanlar arası bağlantıyı kuramıyorsanız sizin probleminiz. Uzatmaya gerek yok
En son yaştan konuşmuşuz sen bunu yıkıcı eleştiriye bağlamışsın bana ikisinin arasında ki bağı söyler msin?

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
En son yaştan konuşmuşuz sen bunu yıkıcı eleştiriye bağlamışsın bana ikisinin arasında ki bağı söyler msin?
Yıkıcı eleştiriyi yaşı üzerinden yapmış olmam olabilir mi sayın çok sevgili bağıntı düşmanı ? Uzatma işte kapat konuyu gitsin ikimizde uyarı alacağız. çok devam etmek istiyorsan mesaj atabilirsin

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Merhaba Beni Linçleyen Tayfa.

İlk Önce herkes Birbine Saygılı Olsun Yoksa Sizle Ben Sıkılana Kadar Sizle Uğraşırım.

Ben, İsmim Arda 11 Yaşında JS Öğrenip Üstüne 2 Yıl Sonra İse Php Öğrendim Ve Profesyonel Olarak (Web Tasarımcısı - Video Editör - Uzay Araştırmacısı - Para Analizcisi - Yayıncıyım)

Aylık Kazancım : 50.000

herkes Beni Bilgisayarım Çalındı Diye Konu Açtığım İçin Konuşuyor Ama Mutsuzdum Ve Size Öğrenmeniz İçin Öyle Bir Konu Açtım Niye Derseniz Benimki Çalındı Kapı Kilitli Olmadığı İçin Bana Parasal Sorun Koymaz Ama Size Koyar O Yüzden Kendizi Koruyun Hırsızlar Dışarıda Geziyor!
XKAANCKX

Mojo jojo

80+ Silver
Yıkıcı eleştiriyi yaşı üzerinden yapmış olmam olabilir mi sayın çok sevgili bağıntı düşmanı ? Uzatma işte kapat konuyu gitsin ikimizde uyarı alacağız. çok devam etmek istiyorsan mesaj atabilirsin
Sakin şekilde tartışmak uyarı vermez.
Gelip hakeret ler başlarsa uyarı gelir.
Neyse, senin orada yaptığın şey de eleştiri değil bu arada. Sen direkt yaşına laf atıyorsun, gömüyorsun. Eleştiri ile laf atmak gömmek farklı. Yaş üzerinden yıkıcı eleştiri budur "11 yaşında 50k maaş ile süt banyosu oluyor". En basit örnek.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Sakin şekilde tartışmak uyarı vermez.
Gelip hakeret ler başlarsa uyarı gelir.
Neyse, senin orada yaptığın şey de eleştiri değil bu arada. Sen direkt yaşına laf atıyorsun, gömüyorsun. Eleştiri ile laf atmak gömmek farklı. Yaş üzerinden yıkıcı eleştiri budur "11 yaşında 50k maaş ile süt banyosu oluyor". En basit örnek.
Peki bana göre eleştiri size göre değil.
İyi günler.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Ekler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    12.3 KB · Hit: 59

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Merhaba Beni Linçleyen Tayfa.

İlk Önce herkes Birbine Saygılı Olsun Yoksa Sizle Ben Sıkılana Kadar Sizle Uğraşırım.

Ben, İsmim Arda 11 Yaşında JS Öğrenip Üstüne 2 Yıl Sonra İse Php Öğrendim Ve Profesyonel Olarak (Web Tasarımcısı - Video Editör - Uzay Araştırmacısı - Para Analizcisi - Yayıncıyım)

Aylık Kazancım : 50.000

herkes Beni Bilgisayarım Çalındı Diye Konu Açtığım İçin Konuşuyor Ama Mutsuzdum Ve Size Öğrenmeniz İçin Öyle Bir Konu Açtım Niye Derseniz Benimki Çalındı Kapı Kilitli Olmadığı İçin Bana Parasal Sorun Koymaz Ama Size Koyar O Yüzden Kendizi Koruyun Hırsızlar Dışarıda Geziyor!
indir (1).jpeg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,924
Üyeler
165,746
Son üye
Emine6373