RİPJAWS KİMDİR??????

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Ripjaws

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
79
Merhaba Beni Linçleyen Tayfa.

İlk Önce herkes Birbine Saygılı Olsun Yoksa Sizle Ben Sıkılana Kadar Sizle Uğraşırım.

Ben, İsmim Arda 11 Yaşında JS Öğrenip Üstüne 2 Yıl Sonra İse Php Öğrendim Ve Profesyonel Olarak (Web Tasarımcısı - Video Editör - Uzay Araştırmacısı - Para Analizcisi - Yayıncıyım)

Aylık Kazancım : 50.000

herkes Beni Bilgisayarım Çalındı Diye Konu Açtığım İçin Konuşuyor Ama Mutsuzdum Ve Size Öğrenmeniz İçin Öyle Bir Konu Açtım Niye Derseniz Benimki Çalındı Kapı Kilitli Olmadığı İçin Bana Parasal Sorun Koymaz Ama Size Koyar O Yüzden Kendizi Koruyun Hırsızlar Dışarıda Geziyor!

2023'te aday ol oy verelim

cuk komke.png

Merhaba Beni Linçleyen Tayfa.

İlk Önce herkes Birbine Saygılı Olsun Yoksa Sizle Ben Sıkılana Kadar Sizle Uğraşırım.

Ben, İsmim Arda 11 Yaşında JS Öğrenip Üstüne 2 Yıl Sonra İse Php Öğrendim Ve Profesyonel Olarak (Web Tasarımcısı - Video Editör - Uzay Araştırmacısı - Para Analizcisi - Yayıncıyım)

Aylık Kazancım : 50.000

herkes Beni Bilgisayarım Çalındı Diye Konu Açtığım İçin Konuşuyor Ama Mutsuzdum Ve Size Öğrenmeniz İçin Öyle Bir Konu Açtım Niye Derseniz Benimki Çalındı Kapı Kilitli Olmadığı İçin Bana Parasal Sorun Koymaz Ama Size Koyar O Yüzden Kendizi Koruyun Hırsızlar Dışarıda Geziyor!
Yaşım 11 kısmından sonrasını okumadım ciddiye alamıyorum çünkü devamını :D

Son düzenleme:
Gece gece nasıl olur da uyumaz böyle çocuklar. Kesin ailesinin haberi yok, bilgisayardan gizli gizli giriyor. Bir de utanmadan bilgisayarım çalındı diyor. Uyumuyor ki bu çocuk nasıl çalsınlar!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri