Çözüldü✓ Rival 3 Bundle alınır mı ?

arkadaşıma ve kendime aldım ben henüz açıp denemedim fakat arkadaşım çok beğendi bu arada mousepad large modeli gayet büyük tavsiye ederim nays kart ile 32 TL daha indirim kazanabilirsiniz

Rival 3'ü 3 senedir kullanıyorum gerçekten kaliteli bir mouse hiç sıkıntı yaratmadı ama büyük eller için pek kullanışlı olmayabilir. Ben memnunum tavsiye ederim

Rival 3'ü 3 senedir kullanıyorum gerçekten kaliteli bir mouse hiç sıkıntı yaratmadı ama büyük eller için pek kullanışlı olmayabilir. Ben memnunum tavsiye ederim
Gamepower Phoenix kullanıyorum. Sensör saçmalamaya başladığı için değiştireceğim. Boyut konusunda bi sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum

N11 tık hızı kupon ile 327 TL gibi bir fiyata geliyor. Bu fiyat bandında farklı bir alternatif var mı ?

Rival 3 Bundle
2.5 yıldır rival 3 kullanıyorum herhan gibi sıkıntı çıkarmadı gayet memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.5 yıldır rival 3 kullanıyorum herhan gibi sıkıntı çıkarmadı gayet memnunum
Fiyat iyi bence, kuzenim 300 e rampage almıştı 80 daha koy bundan al dedim almadı pişman şuan sensörü bozuldu, garanti kabul etmiyor bile

Gamepower Phoenix kullanıyorum. Sensör saçmalamaya başladığı için değiştireceğim. Boyut konusunda bi sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum

Steelseries'in sensörü kalitelidir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum, küçük ve orta eller için gayet iyi ama eliniz büyükse bilmiyorum. Yine de sıkıntı yaşamazsınız yüksek ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,559
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri