Kötü.Bütçe:800
kablolu mouse kullanıyorum kablosuz mousea geçmek istiyorum valorant,cs oynuyorum önerileriniz nelerdir
aklımda rival 3 Wireless var
ne önerirsiniz veya veya parasına değen kablolu da olabilir
rival3 wireless alma delux m625 plus var onu alabilirsinBütçe:800
kablolu mouse kullanıyorum kablosuz mousea geçmek istiyorum valorant,cs oynuyorum önerileriniz nelerdir
aklımda rival 3 Wireless var
glorious model o nasıl?Delux M800-rgb-58g-ultra Hafif Gaming Mouse-pmw3389 16000dpı-siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Delux M800-rgb-58g-ultra Hafif Gaming Mouse-pmw3389 16000dpı-siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
XTRFY M42 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Mıamı Blue
Xtrfy M42 RGB Ayarlanabilir simetrik şekil Ultra hafif yapı Pixart 3389 sensörü Modüler kabuk - iki boyut (dahil) Çok yönlü şekil. Sağlam performans. Ultra hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. Ve boyutunu ayarlamanıza izin veren değiştirilebilir parçalara sahip simetrik bir şekil. M42, her...shop.connectgame.com.tr
kötü.glorious model o nasıl?
Kablosuz delux m800 ü tavsiye eder misininiz?kötü.
Delux M800-rgb-58g-ultra Hafif Gaming Mouse-pmw3389 16000dpı-siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Delux M800-rgb-58g-ultra Hafif Gaming Mouse-pmw3389 16000dpı-siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
XTRFY M42 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Mıamı Blue
Xtrfy M42 RGB Ayarlanabilir simetrik şekil Ultra hafif yapı Pixart 3389 sensörü Modüler kabuk - iki boyut (dahil) Çok yönlü şekil. Sağlam performans. Ultra hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. Ve boyutunu ayarlamanıza izin veren değiştirilebilir parçalara sahip simetrik bir şekil. M42, her...shop.connectgame.com.tr
Bulamazsın ki M625i alKablosuz delux m800 ü tavsiye eder misininiz?
aliexpressten de alabilirim m800 pro vesaire daha iyisini varsa bu fiyatapeki ya delux m800 mü xtrfy m42 mi
siz alacak olsanız hangisinin alırdınız ve neden
rival 3 Wireless almaktan vazgeçtim yine de teşekkürler2 yıl civarı kablolu Rival 3 kullandım. Masadaki maketlere takıldığı için kablosuzuna geçtim. Memnunum şimdilik, tek olumsuz yönü pili çabuk bitiyor. Alırsanız eğer birde şarjlı pil alın yanında.