Sırf 50 tl için ihtiyacı olan insanlar yerine alacak kadar “ticaret müptelası” iseniz benim size diyecek bir şeyim yok açıkçası.2. El piyasanın daha ucuzuna satılır 300 TL piyasa ben de dhaa ucuza satıyorum bunda bi şey yok
Sırf 50 tl için ihtiyacı olan insanlar yerine alacak kadar “ticaret müptelası” iseniz benim size diyecek bir şeyim yok açıkçası.2. El piyasanın daha ucuzuna satılır 300 TL piyasa ben de dhaa ucuza satıyorum bunda bi şey yok
Bizim 110kya aldığımız arava 350 bin tl şu an yani o arabayı 100 bin TL'ye mı satalım ne kadar saçma bi düşünceAldığın ürünün indirimsiz halinden bahsediyorsun. Sen indirimdeyken alıp indirimsiz halinin 2. eli gibi satıyorsun. Bir nevi insan kandırmak yaptığın. 2. El satıyorsan indirimli halinin indirimini yapmalısın etik olan bu. Para için etik olmayan yollara başvuracaksanız siz bilirsiniz tabii.
Siz kimsenin durumunu bilemezsin sanaldan da saçma ***** konuşup milleti aşağılamaya hakkınız asla yok.Sırf 50 TL için ihtiyacı olan insanlar yerine alacak kadar “ticaret müptelası” iseniz benim size diyecek bir şeyim yok açıkçası.
Ben kimseyi aşağılamıyorum. Ayrıca 50 tl hiç kimsenin hayatını kurtaramaz, özellikle Türkiye’de.Siz kimsenin durumunu bilemezsin sanaldan da saçma ***** konuşup milleti aşağılamaya hakkınız asla yok.
Bunlara göre çiftçinin zarar edip aracının parayı kırması sorun değil bu sorun.Aga amma duyar kasmışsınız yani küçük bir olay bu kadar büyütülmemeli ya haklı ya haksız daha önemli olaylara ses çıkarmanız daha iyi olur bence
Kurtarır kurtarmaz sana ne? Belki yaşı küçük belki cep harçlığına ihtiyacı var, belki ailesinin durumu yok.Ben kimseyi aşağılamıyorum. Ayrıca 50 TL hiç kimsenin hayatını kurtaramaz, özellikle Türkiye’de.
5 litre yagın 90 tl oldugu ulkede 50 tl herseyi hayat kurtarır dostumBen kimseyi aşağılamıyorum. Ayrıca 50 TL hiç kimsenin hayatını kurtaramaz, özellikle Türkiye’de.
Arabayı indirimle mi aldın ? Büyük ihtimalle zam geldi üstüne.. Peki sence bu durum ile araba arasında ne fark var tahmin et. Dur yardımcı olayım, birinde zam var biri daha alındığı gibi yüksek fiyata satılmaya çalışıyor.Bizim 110kya aldığımız arava 350 bin TL şu an yani o arabayı 100 bin TL'ye mı satalım ne kadar saçma bi düşünce
1)Aşağılamadım, Türkiye’de 50 tl kimseyi kurtaramaz bu ekonomide, bu bir gerçek.Kurtarır kurtarmaz sana ne? Belki yaşı küçük belki cep harçlığına ihtiyacı var, belki ailesinin durumu yok.
Sen forumda konu açan kimseye aşağılayıcı konuşamaz ve konuyla alakasız mesaj atamazsınız.
1- Türkiye'de bir peynirin kilosu 50 lira kurtarır.1)Aşağılamadım, Türkiye’de 50 TL kimseyi kurtaramaz bu ekonomide, bu bir gerçek.
2) Yaptığı şeyin ayıp olduğunu söyledim.
Arkadaş peynir için BİM’den Rival 300 alıp sonra yüksek fiyata mı satıyor? Peynir hayat mı kurtarır?1- Türkiye'de bir peynirin kilosu 50 lira kurtarır.
2- Konuyla alakasız mesaj attın.