Neler Yeni

Rival 600 hakkında

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Bilgisiz olduğun belli sensörlerini kıyaslasan aradaki farkı yazılımlar hariç hiçbir şekilde önemsenmiyor, sponsorsuz olarak antlaşmaları iptal edilmiş e-spor oyuncularının kullandığı 3 marka var tekrar söylüyorum sponsorsuz olmalarına rağmen zowie, Steelseries, hyperx .Gelmiş hala milleti öküz gibi para verdirip kazıklayan fan boyların aldığı razerdan bahsediyorsun aw :ddd.Her yerde kullanılan ve tamamen oyuncular tarafından kabul görmüş en başta gelen ekipmanlar ss zowie hyperx gelmiş bir de hyperx mouse kimse kullanmıyor diyorsun iqless.
hyperx mouse kim kullanıyor?

Ak'f

80+ Bronze
Ayrıca SteelSeries Engine yıllardır ve hala olmak üzere dünyada 1 numaralı yazılımdır.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Bilgisiz olduğun belli sensörlerini kıyaslasan aradaki farkı yazılımlar hariç hiçbir şekilde önemsenmiyor, sponsorsuz olarak antlaşmaları iptal edilmiş e-spor oyuncularının kullandığı 3 marka var tekrar söylüyorum sponsorsuz olmalarına rağmen zowie, Steelseries, hyperx .Gelmiş hala milleti öküz gibi para verdirip kazıklayan fan boyların aldığı razerdan bahsediyorsun aw :ddd.Her yerde kullanılan ve tamamen oyuncular tarafından kabul görmüş en başta gelen ekipmanlar ss zowie hyperx gelmiş bir de hyperx mouse kimse kullanmıyor diyorsun iqless.
Hyperx mouse kullanan profesyonel bir oyuncu mı var?

Ak'f

80+ Bronze
hyperx mouse kim kullanıyor?
Tek tek buraya oyuncuların ekipman listelerini dökmemi mi istiyorsun? Asıl sen bana FPS oyuncularının kullandığı Razer ürünlerini göster. Benim dediğim markaları %90 oyuncular kullanıyor bizzat hem kendi antrenman evlerinde hem turnuvalarda hem esl de hem de kendi evlerinde.Hala gelmiş razerdan bahsetme.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Tek tek buraya oyuncuların ekipman listelerini dökmemi mi istiyorsun? Asıl sen bana FPS oyuncularının kullandığı Razer ürünlerini göster. Benim dediğim markaları %90 oyuncular kullanıyor bizzat hem kendi antrenman evlerinde hem turnuvalarda hem esl de hem de kendi evlerinde.Hala gelmiş razerdan bahsetme.
deathadder serisi bile hyperxten popüler. genelde zowie kullanıyorlar arada rival 300 ve deathadder kullananlar var (csgo için)

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
Dün rival 650 aldım. Gelince görüşümü yazarım.

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_1.png

Mail bu : [email protected] diye biliyorum.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    8.1 KB · Hit: 31

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
ss ve zowie mouse kullanan oyuncular %90 civarıdır peki razer death kullanan csgo için esldeki oyuncuları bana söyler misin?
Sen hyperx kullanan söyle?

ss ve zowie mouse kullanan oyuncular %90 civarıdır peki razer death kullanan csgo için esldeki oyuncuları bana söyler misin?
Ha eğer ki sen söyle diyorsan buyur:

Ak'f

80+ Bronze

Ak'f

80+ Bronze

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Ben zowie kullanicisiyim fakat burada sen insanlara cok yanlis bilgiler veriyorsun.Oncelikle hyperx mouse dunyanin en iyi 2. Mouseuymus falan nereden cikardin bunu? 1 tane bak abartmiyorum 1 tane profosyonel cs go oyuncusu hyperx mouse kullanmiyor.2017-2018 yilindaki bir arastirma sonucu bu video var izlersen anlarsin zaten hangi profosyonel oyuncu hangi mouseu Kullaniyor:
Razer deathadder ile zowie kullaniyorlar genellikle.Razera sisirilmis balon sensoru cok kotu vs diyorsun fakat asil senin yaptigin yorumlarin hicbir dayanagi yok.Burasi bir forum iqless vs ithamlarla da konusma insanlarla.

Top Bottom