RK R75 Mchose G75 PRO almak için iade edilir mi?

Reaksiyon skoru
10
Merhaba ben yaklaşık 2 gün önce RK R75 sipariş ettim ve hala elime gelmedi cumartesi gelecek, fakat Mchose G75 Pro stoklara tekrar dönmüş ve bu bütçede rakipsiz olduğu söyleniliyor. RK R75i geldiği gibi iade edip Mchose almak mantıklı mı yoksa RK ile aşırı farkları yok iade etmeye değmez mi?

Eminim mchose seni daha tatmin eder aktif kullanıyorum Akko 5075B plus shine klavyemi iade ettirdi bana ana klavyem olarak kullanıyorum tr de ilk satışa çıktığı günlerden beri hatta aradılar ürünün ilk türkiye kullanıcılarındansınız yorum yapar misiniz diye çok iyi olduğunu belirtmiştim

Eminim mchose seni daha tatmin eder aktif kullanıyorum Akko 5075B plus shine klavyemi iade ettirdi bana ana klavyem olarak kullanıyorum tr de ilk satışa çıktığı günlerden beri hatta aradılar ürünün ilk türkiye kullanıcılarındansınız yorum yapar misiniz diye çok iyi olduğunu belirtmiştim
Özellikle Türkçe Q versiyonu var diye RK 75 tercih etmiştim. Genel olarak Türkçe Q kullanmayı daha çok seviyorum yine de geçmeye değer mi?

Özellikle Türkçe Q versiyonu var diye RK 75 tercih etmiştim. Genel olarak Türkçe Q kullanmayı daha çok seviyorum yine de geçmeye değer mi?
Daha çok sevmek mi kolayınıza gelmek mi bunu düşünün bi. Ben iki klavye arasında kesin mchose secerdim

Daha çok sevmek mi kolayınıza gelmek mi bunu düşünün bi. Ben iki klavye arasında kesin mchose secerdim
Teşekkür ederim hocam hızlı bir karar verip ona göre gelince iade edip mchoseye geçebilirim. Konuyu gören diğer arkadaşlar da fikirlerini belirtirse çok mutlu olurum.

Geri