Neler Yeni

Rk61 aliexpress gümrük

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Merhaba Aliexpress ten royal kuldge rk61 klavye aldım fakat gümrükte ne olur emin değilim ödeme yaparken 200-250 civarı ek bir para aldı ödeme yaparken ne yapmam gerek enin değilim satıcı ile nasıl iletişime geçerim onu da bilmiyorum 5 dolar falan yazdırırdık en azından ürün fiyatına

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Batuhan Divrik
Aliexpresste yanlış bilmiyorsam artık öderken vergiyi ödetiyor. Vergi başlığı altında 200 250 tl fazla ödediyseniz gümrük kontrolünden geçecek sadece para ödemeyeceksiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar klavye linki bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aliexpresste yanlış bilmiyorsam artık öderken vergiyi ödetiyor. Vergi başlığı altında 200 250 TL fazla ödediyseniz gümrük kontrolünden geçecek sadece para ödemeyeceksiniz.
Teşekkürler az önce bir yorum attım klavyenin linki sizce dolandırıcı mı?

burak9956

80+ Bronze

Evet 240tl vergi çıkıyor, başka bir şey ödemezsiniz.

Neden öyle bir şüphe duydun, Royal kludge banggood aliexpress gibi sitelerde oldukça yaygın, satıcıda kendisi. Bir sorun çıkmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Evet 240tl vergi çıkıyor, başka bir şey ödemezsiniz.

Neden öyle bir şüphe duydun, Royal kludge banggood aliexpress gibi sitelerde oldukça yaygın, satıcıda kendisi. Bir sorun çıkmaz.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı cidden aliexpress hakkında bayağı kötü şeyler okuyunca korktum açıkçası geriye kalan tek problemim kargo süreci sanırsam :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Arkadaşlar bi tık hortlatıyorum kusura bakmayın aldığım klavye rk61 in ilk sürümümü yoksa yeni sürümümü nasıl anlarım

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bi tık hortlatıyorum kusura bakmayın aldığım klavye rk61 in ilk sürümümü yoksa yeni sürümümü nasıl anlarım
Kargo adresinize teslim edilecek, yapmanız gereken herhangi bir şey kalmamış.

Yeni sürümü hangisi ?

Güzel klavyedir. Kısa bir dönem alıp kullanmışlığım oldu (sonrasında yazılımla uğraşan bir arkadaşıma verdim, RoyalKludge RK68 Red) Ürünle ilgili detaylar, yazılım desteği vs. yine kendi sitesinde mevcut. (https://rkgamingstore.com)

Klavye konusunda doğru tercih yaptığınızı düşünüyorum... ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Kargo adresinize teslim edilecek, yapmanız gereken herhangi bir şey kalmamış.

Yeni sürümü hangisi ?

Güzel klavyedir. Kısa bir dönem alıp kullanmışlığım oldu (sonrasında yazılımla uğraşan bir arkadaşıma verdim, RoyalKludge RK68 Red) Ürünle ilgili detaylar, yazılım desteği vs. yine kendi sitesinde mevcut. (https://rkgamingstore.com)

Klavye konusunda doğru tercih yaptığınızı düşünüyorum... ;)
Çok teşekkür ederim yorumunuz için yeni sürümü derken sanırım 2. versiyonu çıkarılmış bu klavyenin acaba ben hangisini aldım diye düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: M.2.
Top Bottom