Neler Yeni

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Eagle
İlk defa motor alacağım daha motor kullanımını bile çok iyi bilmiyorum kuzenim sr 250'lik kullanıyor sana öğretirim önemli değil sen motoru almaya bak diyor ve bana RKS 125r ı öneriyor bütçem 60 70k arası yaşım 17 A1 ehliyet alacağım sizce bu motor nasıl öncelikle motor bilgim sıfır ve diğer baktığım motorlar arasından en güzel duranı bu en çok 3 şikayeti var vites düşmüyor parça geç geliyor (parça fiyatları uygun mu?) arıza ışığı yakıp duruyor başka önereceğiniz motor var mı?

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,483
İsim
.
İlk defa motor alacağım daha motor kullanımını bile çok iyi bilmiyorum kuzenim sr 250'lik kullanıyor sana öğretirim önemli değil sen motoru almaya bak diyor ve bana RKS 125r ı öneriyor bütçem 60 70k arası yaşım 17 A1 ehliyet alacağım sizce bu motor nasıl öncelikle motor bilgim sıfır ve diğer baktığım motorlar arasından en güzel duranı bu en çok 3 şikayeti var vites düşmüyor parça geç geliyor (parça fiyatları uygun mu?) arıza ışığı yakıp duruyor başka önereceğiniz motor var mı?
Japondan şaşma kral.
A1 alma bekle A2 al.

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Samet Yeniköy
drift L de bakabilirsin parçasını bolca bulabilirsin ilk motor olmaya çok müsait.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,483
İsim
.
Kanka tamamda bana illa ki bir ulaşım aracı lazım şarjlı olacağına motor olsun
Kral A2 yi bekle sonra istediğin motoru al.
A2 yi alana kadar da şarzlı al benzine vereceğin parayı biriktir A2 aldığında şarzlıyı o paraları motora koyar adam akıllı bir şey alırsın.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral A2 yi bekle sonra istediğin motoru al.
A2 yi alana kadar da şarzlı al benzine vereceğin parayı biriktir A2 aldığında şarzlıyı o paraları motora koyar adam akıllı bir şey alırsın.
Kanki mecburum şimdi ya şarjlı ya da motor almam lazım işe gidip gelirken bir araç lazım

siyabent

80+ Silver
Kanki mecburum şimdi ya şarjlı ya da motor almam lazım işe gidip gelirken bir araç lazım
A1 Alacaksan
vitesli motor olarak başlangıç için tek seçeneğin
HONDA CB125F Olsun güncel fiyatı 120.000TL(koruma demiri dahil fiyat)

vitessiz otomatik scooter düşünüyorsan
Honda Dio (sıfırı piyasada fazla yok şuan 80 100 arası 2000kmye kadar 24 modeller alınabilir)
Honda Activa125 (aynı şlekilde sıfırı şuan fazla bulunmuyor 80 100 arası 2000kmye kadar olan 24 modeller alınabilir)
Honda PCX125 (facebook gruplarında 2000kmye kadar olan 24 modelleri 155 ve altına bulabilirsiniz sıfırları 1marttan önce gelmeyecek ve geldiği zaman 25 modelleri minimum 175.000tl olacak)
Yamaha Nmax 125 (160 170 civarı piyasası var ama pcxten ufak bir kaç artısı olmasıyla beraber konfor anlamında biraz daha geri kalmış bir motor)
Honda SH125 (Güncel olarak sıfırlarını 155.000tlye bulabildiğiniz önü açık ön arka disk olan güzel bi model piyasada fazla tutulmasada teker boyutları ve ön arkanın disk olması nmaxin fiyatları ile kıyaslandığında daha mantıklı bir seçenek yakıtı da daha azdır nmaxe göre)
Güncel fiyatları ile beraber sana almanın mantıklı olduğu seçenekleri sundum bu motorlara bütçen yetmiyorsa tavsiyem gerekirse hergün uykunuzdan bir gün ödün verip toplu taşıma kullanmanız ve paranızı biriktirmeye devam etmeniz
ikinci el düşünürseniz mesaj yazın bu modellerden bütçenize göre bir adet bulalım sarı siteden

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
KansuKaratekin
hocam selamlar, bir arkadaşımda qj si vardı 4.500 km olması lazım hiçbir sorunu yok. Aynısının rks sini bilemem ama kroniği var diyolar bence alınır düşük cc motorlarda hepsi neredeyse aynı zaten tek fark parça ve hizmet. Japona da paranız yetiyorsa alın ama çok tavsiye etmem neticede ilk motorunuz sanırım, düşme devrilme ihtimali var.

siyabent

80+ Silver
Bilgisi olmayan insanların sırf uygun diye drift ldir rksdir kubadır bu tür önerileriyle gaza gelme para kolay kazanılmıyor :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam selamlar, bir arkadaşımda qj si vardı 4.500 km olması lazım hiçbir sorunu yok. Aynısının rks sini bilemem ama kroniği var diyolar bence alınır düşük cc motorlarda hepsi neredeyse aynı zaten tek fark parça ve hizmet. Japona da paranız yetiyorsa alın ama çok tavsiye etmem neticede ilk motorunuz sanırım, düşme devrilme ihtimali var.
herkes ilk motorda bunu söylüyor
daha doğrusu bilgisi olmayan herkes
arkadaşın bahsettiği çin motoruyla 50km hızla bir kaza yaptığı takdirde minimum motor 1ay serviste kalır minimum 1 ayda parça bekler 2 aylık kaybı olur

aynı kazayı bir honda dioda yapsa 10 gün parça bekleme dahil servisten çıkma süresi
aynı kazada dionun masrafı 5000 olurken
rksnin masrafı parçaların getirilmesinin zorluğundan ötürü minimum iki kat daha pahalı olacaktır
o yüzden ilk motor tercihi her zaman servis sıkıntısı olmayan malzeme kalitesi iyi olan motor olmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,457
Üyeler
170,551
Son üye
aziz121213
Top Bottom