Neler Yeni

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
ismail sağlam
senin söylediğin model farklı ben ns 125 olan modelinden bahsediyorum

paraya yazık hocam bi hevesle alınan bu tür motorlar kullanılmıyor
parça kalitesi o kadar kötü ki bi honda pcxle aynı şartlarda aynı kazayı yaptırsan şu motorlar pcx eğer sadece çiziklerle atlatırsa bu motorda ağır hasar kaydı çıkar bu tür motorlar alınmaz sıfırı 120.000 hakikaten tam bir fiyasko

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
ismail sağlam
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-pcx-21-model-1222926649/detay bakın şu motor 20.000 km garanti veririm bu adam bu motoru bilen biriyle gitsin baksın sesini dinlesin sesinden belli eder kendini ki düzgün gibi de duruyor en az sadece servis bakımlarıyla en az 70 bin km daha kullanır
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende ns 125 mi alsam pcx 125 mi 0 alıcam onun arasında kaldım pcx te sele altı falan var ama ns nin deposu büyük
bütçeniz pcxe yetiyorsa arada kalmalık bir durum yok direk pcxi yapıştırıp geçin ha eğer zorlanıyorsanız pcxi almakta
toplu taşımadan devam :D ns i unutun boşverin

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Eagle
hocam bana kart limitinizi istediğiniz taksidi ve verebileceğiniz peşinatı söyleyin ona göre bi bakayım
Hocam babamın kart limiti 40k ve izin vermez limit doldurma diye de bizim esnaf abiden alırım onun Karya taksit yaptırrız daha ekipman filanda lazım en önce akla eldiven

Hocam siz motor bütçemi 70 görün kart taksidinide çok olmaz aslında Max 2 3k öğrenciyim çünkü

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
ismail sağlam
Hocam babamın kart limiti 40k ve izin vermez limit doldurma diye de bizim esnaf abiden alırım onun Karya taksit yaptırrız daha ekipman filanda lazım en önce akla eldiven
eldiven bir şey değil hocam bi cb125f aldığınız takdirde 5000 liralık bir kask 1000 liralık bir eldiven çok isterseniz 5000 liralık bir mont üçünü bir yerden alırsanız 10.000e yeterli kalitede alırsınız bide karta taksitte yaparlar onu fazla fark almadan 12 taksit 13000e falan yaparlar yani aylık bin bin ödersiniz

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Eagle
eldiven bir şey değil hocam bi cb125f aldığınız takdirde 5000 liralık bir kask 1000 liralık bir eldiven çok isterseniz 5000 liralık bir mont üçünü bir yerden alırsanız 10.000e yeterli kalitede alırsınız bide karta taksitte yaparlar onu fazla fark almadan 12 taksit 13000e falan yaparlar yani aylık bin bin ödersiniz
Ekipman sıkıntı değil çok biraz ekipmansiz binebilirim ama bütçem çok kısıtlı 15 yaşından beri çalışıyorum anca 120 bin biriktirdim

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
ismail sağlam
Ekipman sıkıntı değil çok biraz ekipmansiz binebilirim ama bütçem çok kısıtlı 15 yaşından beri çalışıyorum anca 120 bin biriktirdim
hocam tavsiyem direk cb125f alın geçin gayette yakışıklı motor fotolarda ufak durduğuna bakmayın kalıplı güzel motor telefon işinide erteleyin

hocam tavsiyem direk cb125f alın geçin gayette yakışıklı motor fotolarda ufak durduğuna bakmayın kalıplı güzel motor telefon işinide erteleyin
100 kmde max 1.5 litre yakan bi motor 100 lira atın tüm şehri üç gün gezersiniz

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Eagle

100 kmde max 1.5 litre yakan bi motor 100 lira atın tüm şehri üç gün gezersiniz
Hocam rks o kadarmı kötü ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Taha
paraya yazık hocam bi hevesle alınan bu tür motorlar kullanılmıyor
parça kalitesi o kadar kötü ki bi honda pcxle aynı şartlarda aynı kazayı yaptırsan şu motorlar pcx eğer sadece çiziklerle atlatırsa bu motorda ağır hasar kaydı çıkar bu tür motorlar alınmaz sıfırı 120.000 hakikaten tam bir fiyasko
anladım hocam bütçe çok kısıtlı, geçen sene bende böyle bir durum yaşadım ve sırf yaşanıcakları bildiğim için (3 tane çinli motor kullandım 2 si bana ait) motor almayı direk erteledim, şu an köyde kullandığım 2000 yılından kalma bir mondial scooter var ve onunda kaportası dökülüyor motor olarak gerçekten sağlammış çekişi hızlanışı gayet yerinde (tahmini 45.000 olduğunu düşünüyorum 28.000 de ibre bozulmuş) eski sahibi tanıdık olduğu için gittiğimde ben kullanıyorum, motorun neden sağa doğru çektiğini sormuştum, onunda şöyle ufak bir sorunu varmış, motor şasiden ikiye bölünmüş... benim çin motorlarıyla deneyimim bu şekildeydi.

Hocam rks o kadarmı kötü ya
evet, gerek yok üzer

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
ismail sağlam
anladım hocam bütçe çok kısıtlı, geçen sene bende böyle bir durum yaşadım ve sırf yaşanıcakları bildiğim için (3 tane çinli motor kullandım 2 si bana ait) motor almayı direk erteledim, şu an köyde kullandığım 2000 yılından kalma bir mondial scooter var ve onunda kaportası dökülüyor motor olarak gerçekten sağlammış çekişi hızlanışı gayet yerinde (tahmini 45.000 olduğunu düşünüyorum 28.000 de ibre bozulmuş) eski sahibi tanıdık olduğu için gittiğimde ben kullanıyorum, motorun neden sağa doğru çektiğini sormuştum, onunda şöyle ufak bir sorunu varmış, motor şasiden ikiye bölünmüş... benim çin motorlarıyla deneyimim bu şekildeydi.

evet, gerek yok üzer
hocam bütçe kısıtlı değil aslında arkadaş bütçesini 2020 yılındaymışçasına kullanmak istiyor tek sorun o

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Eagle
hocam bütçe kısıtlı değil aslında arkadaş bütçesini 2020 yılındaymışçasına kullanmak istiyor tek sorun o
Hocam iyi ve güzel bir motor için 70k nin üstüne kaç TL daha koymam lazım

Top Bottom