Hocam 15 bin lira gibi bir bütçeye güzel bir elektrikli bisiklet alınabilir mi?hocam tavsiye etmiyorum yaklaşık 3-4 yıldır aktif bir bisiklet kullanıcısıyım birçok elektirikli bisiklet kullandım ve şunu diyebilirim ki rks bu işte mantıklı bir marka değil bana bir bütçe söyleyin size uygun birşeyler söyleyeyim
alınabilir ama katlanır mı istersiniz mtb miHocam 15 bin lira gibi bir bütçeye güzel bir elektrikli bisiklet alınabilir mi?
Açıkçası hiçbir fikrim yok oturduğum yerde elektrikli bisikletler ile yemeksepeti kuryeliği yapıyorlar yazın benimde böyle bir düşüncem var. O yüzden hangisi daha iyi olur vs. bilmiyorum. Farkları nelerdir?alınabilir ama katlanır mı istersiniz mtb mi
hocam önerebileceğim model https://www.hepsiburada.com/rks-mx-...et-silver-p-HBCV0000470WN8?magaza=HepsiburadaAçıkçası hiçbir fikrim yok oturduğum yerde elektrikli bisikletler ile yemeksepeti kuryeliği yapıyorlar yazın benimde böyle bir düşüncem var. O yüzden hangisi daha iyi olur vs. bilmiyorum. Farkları nelerdir?
Hocam peki bütçeyi 20 bin lira yaparsak bundan ne kadar daha iyi bir şey alabilirim?hocam önerebileceğim model https://www.hepsiburada.com/rks-mx-...et-silver-p-HBCV0000470WN8?magaza=Hepsiburada
uygun fiyatlı modeller arasında ama yağmurlu havada sürülmez motoru arızalanır
kontrol etmem lazım piyasa çok değişkenHocam peki bütçeyi 20 bin lira yaparsak bundan ne kadar daha iyi bir şey alabilirim?
Açıkçası hiçbir fikrim yok oturduğum yerde elektrikli bisikletler ile yemeksepeti kuryeliği yapıyorlar yazın benimde böyle bir düşüncem var. O yüzden hangisi daha iyi olur vs. bilmiyorum. Farkları nelerdir?
Hocam peki bütçeyi 20 bin lira yaparsak bundan ne kadar daha iyi bir şey alabilirim?
hocam fiyatlar düşük 20k ya kadar en makulu bu eğer 25-30 larda corelli gibi bir firmadan almak varken rks ye bulaşmam bundan bahsediyorumpeki rks önermiyorum dedikten sonra tek attığın linkin rks olması nedir sdfıjsgdpoıfh biraz tutarlı konuşalım şu sitede lütfen
Attığın linklere bakıcam hocam teşekkürler.yadaRKS RS3 Pro X Katlanabilir Elektrikli Bisiklet Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RKS Rs3 Pro X Elektrikli Bisiklet Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Elektrikli Bisiklet Modelleri ve Fiyatları - Şarjlı Bisiklet - n11
Elektrikli Bisiklet ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Elektrikli Bisiklet çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
hocam fiyatlar düşük 20k ya kadar en makulu bu eğer 25-30 larda corelli gibi bir firmadan almak varken rks ye bulaşmam bundan bahsediyorum