Neler Yeni

RKS mt3 alınır mı (ikinci el)

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Valla boş aküsüz bile verse gene iyi fiyat bu arada o yüzden bence ya elektrik aksamında sıkıntı var ya çok zorlandı motorundaki bakırlar hasarlı ve lehimli ya beyni sorunlu yada çok şanslısın ama şansa bırakmak büyük risk
bayan sürücü motor 500km de önce piyasadan haberi yok diye düşündüm ama yine de şüpheliyim ben de. Bir sorunu yoksa alıp 2 3 ay kullanır işten çıktıktan sonra da 20-25k fiyata satarım diye düşünüyorum

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
bayan sürücü motor 500km de önce piyasadan haberi yok diye düşündüm ama yine de şüpheliyim ben de. Bir sorunu yoksa alıp 2 3 ay kullanır işten çıktıktan sonra da 20-25k fiyata satarım diye düşünüyorum
bir deneme sürücü yap 5-10 dk sonra elini elektrikli motorun olduğu yere koy aşırı ısınma yoksa alınabilir, elektrikli motorda çok fazla arıza bulamazsın kolay kolay. Genelde ya beyin yada kablolar gidiyor.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
bir deneme sürücü yap 5-10 dk sonra elini elektrikli motorun olduğu yere koy aşırı ısınma yoksa alınabilir, elektrikli motorda çok fazla arıza bulamazsın kolay kolay. Genelde ya beyin yada kablolar gidiyor.
tamamdır teşekkürler. evrak işleri nasıl oluyor bilginiz var mı? ne kadar ücret gerekli bunun için

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
tamamdır teşekkürler. evrak işleri nasıl oluyor bilginiz var mı? ne kadar ücret gerekli bunun için
250wdan yüksek olduğu için normal bir motor gibi. Notere gidip devralıyorsun 1000tl gibi bir ücreti var.

Top Bottom