Neler Yeni

RKY / RYZEN 5 5500/ RX 6600 / bilgisayar 11.999

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Aras Şimşek
Fazla enerji tüketiyor ve oyundan oyuna performansı değişken. Bu Rx660 lü sistemden daha uygun bir sistem çıkmaz diye tahmin ediyorum. Gelecek sistemler genel olarak 3060-3060ti - 4060-4060ti sistemler olacaktır onlarında fiyatı en düşük 13-14 ten başlar.
aslında aklımda olan soru bu sistem gecen hafta gamıng gununde sitede 9.999 dan satışa sunuldu sonra instagram gonderısı altına bı kullanıcı yetısemedım yazmıs gencergamıng de uzulmeyın haftaya cumartesını bekleyın gıbısınden mesaj atmıs acaba dıyorum kı bu cumartesı yıne ındırme gırer mı o fıyata bekleyeyım mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladımm

Emir818.

80+ Bronze
Bekle ama bence zor çıkar bu fiyata her zaman bu güzel sistemi vermezler diye düşünüyorum
aslında aklımda olan soru bu sistem gecen hafta gamıng gununde sitede 9.999 dan satışa sunuldu sonra instagram gonderısı altına bı kullanıcı yetısemedım yazmıs gencergamıng de uzulmeyın haftaya cumartesını bekleyın gıbısınden mesaj atmıs acaba dıyorum kı bu cumartesı yıne ındırme gırer mı o fıyata bekleyeyım mı

anladımm

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay

anladımm
Tekrar 10k ya satışa çıksa kaç stok olacak bilmiyoruz ve siz alabilecekmisiniz belli değil tabi. sistemin hakkı 12k mı evet gayet güzel fiyat ve aldığında pişman etmez üzmez. Tek sıkıntı gencergaming firması. Siparişi verirsin 2 hafta beklersin.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
HasHoca

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Aras Şimşek
Aynen ben kaçırdım alamadım
hemen bitirdiler mi stok sınırlı mıydı

Tekrar 10k ya satışa çıksa kaç stok olacak bilmiyoruz ve siz alabilecekmisiniz belli değil tabi. sistemin hakkı 12k mı evet gayet güzel fiyat ve aldığında pişman etmez üzmez. Tek sıkıntı gencergaming firması. Siparişi verirsin 2 hafta beklersin.
ıste cok kararsız kaldım

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın

Dün baktığımda 14.dü fiyatı nasıl alınır mı
anakartı b450 + psu 650 yaparsan cok guzel sıstemın olur ve güzel bi f/p sistemı yakalamıs olursun bu önerimdir.
ama sistem bu haliyle de f/p bir sistem

Top Bottom