Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,976
3060 arc750 üçü de yakınrx6600 hangi karta eşdeğer
3060 arc750 üçü de yakınrx6600 hangi karta eşdeğer
aslında aklımda olan soru bu sistem gecen hafta gamıng gununde sitede 9.999 dan satışa sunuldu sonra instagram gonderısı altına bı kullanıcı yetısemedım yazmıs gencergamıng de uzulmeyın haftaya cumartesını bekleyın gıbısınden mesaj atmıs acaba dıyorum kı bu cumartesı yıne ındırme gırer mı o fıyata bekleyeyım mıFazla enerji tüketiyor ve oyundan oyuna performansı değişken. Bu Rx660 lü sistemden daha uygun bir sistem çıkmaz diye tahmin ediyorum. Gelecek sistemler genel olarak 3060-3060ti - 4060-4060ti sistemler olacaktır onlarında fiyatı en düşük 13-14 ten başlar.
anladımmRtx 3060
aslında aklımda olan soru bu sistem gecen hafta gamıng gununde sitede 9.999 dan satışa sunuldu sonra instagram gonderısı altına bı kullanıcı yetısemedım yazmıs gencergamıng de uzulmeyın haftaya cumartesını bekleyın gıbısınden mesaj atmıs acaba dıyorum kı bu cumartesı yıne ındırme gırer mı o fıyata bekleyeyım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anladımm
Tekrar 10k ya satışa çıksa kaç stok olacak bilmiyoruz ve siz alabilecekmisiniz belli değil tabi. sistemin hakkı 12k mı evet gayet güzel fiyat ve aldığında pişman etmez üzmez. Tek sıkıntı gencergaming firması. Siparişi verirsin 2 hafta beklersin.aslında aklımda olan soru bu sistem gecen hafta gamıng gununde sitede 9.999 dan satışa sunuldu sonra instagram gonderısı altına bı kullanıcı yetısemedım yazmıs gencergamıng de uzulmeyın haftaya cumartesını bekleyın gıbısınden mesaj atmıs acaba dıyorum kı bu cumartesı yıne ındırme gırer mı o fıyata bekleyeyım mı
anladımm
Aynen ben kaçırdım alamadımgecen hafta cumartesi 9.999 'dan satılmış bu sistem
Alınır hocam kaçırma![]()
RKY / RYZEN 5 5500 / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Dün baktığımda 14.dü fiyatı nasıl alınır mı
hemen bitirdiler mi stok sınırlı mıydıAynen ben kaçırdım alamadım
ıste cok kararsız kaldımTekrar 10k ya satışa çıksa kaç stok olacak bilmiyoruz ve siz alabilecekmisiniz belli değil tabi. sistemin hakkı 12k mı evet gayet güzel fiyat ve aldığında pişman etmez üzmez. Tek sıkıntı gencergaming firması. Siparişi verirsin 2 hafta beklersin.
anakartı b450 + psu 650 yaparsan cok guzel sıstemın olur ve güzel bi f/p sistemı yakalamıs olursun bu önerimdir.![]()
RKY / RYZEN 5 5500 / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Dün baktığımda 14.dü fiyatı nasıl alınır mı
Saat 19 da yayınlandı stok bitti hemenhemen bitirdiler mi stok sınırlı mıydı
ıste cok kararsız kaldım
Alma reis cumartesiyi bekle istiyorsan bu ara çok kampanya varo zaman ben alıyorum bunu