RKY / RYZEN 5 5500/ RX 6600 / bilgisayar 11.999

Fazla enerji tüketiyor ve oyundan oyuna performansı değişken. Bu Rx660 lü sistemden daha uygun bir sistem çıkmaz diye tahmin ediyorum. Gelecek sistemler genel olarak 3060-3060ti - 4060-4060ti sistemler olacaktır onlarında fiyatı en düşük 13-14 ten başlar.
aslında aklımda olan soru bu sistem gecen hafta gamıng gununde sitede 9.999 dan satışa sunuldu sonra instagram gonderısı altına bı kullanıcı yetısemedım yazmıs gencergamıng de uzulmeyın haftaya cumartesını bekleyın gıbısınden mesaj atmıs acaba dıyorum kı bu cumartesı yıne ındırme gırer mı o fıyata bekleyeyım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladımm

Bekle ama bence zor çıkar bu fiyata her zaman bu güzel sistemi vermezler diye düşünüyorum
aslında aklımda olan soru bu sistem gecen hafta gamıng gununde sitede 9.999 dan satışa sunuldu sonra instagram gonderısı altına bı kullanıcı yetısemedım yazmıs gencergamıng de uzulmeyın haftaya cumartesını bekleyın gıbısınden mesaj atmıs acaba dıyorum kı bu cumartesı yıne ındırme gırer mı o fıyata bekleyeyım mı

anladımm

anladımm
Tekrar 10k ya satışa çıksa kaç stok olacak bilmiyoruz ve siz alabilecekmisiniz belli değil tabi. sistemin hakkı 12k mı evet gayet güzel fiyat ve aldığında pişman etmez üzmez. Tek sıkıntı gencergaming firması. Siparişi verirsin 2 hafta beklersin.

Aynen ben kaçırdım alamadım
hemen bitirdiler mi stok sınırlı mıydı

Tekrar 10k ya satışa çıksa kaç stok olacak bilmiyoruz ve siz alabilecekmisiniz belli değil tabi. sistemin hakkı 12k mı evet gayet güzel fiyat ve aldığında pişman etmez üzmez. Tek sıkıntı gencergaming firması. Siparişi verirsin 2 hafta beklersin.
ıste cok kararsız kaldım

Dün baktığımda 14.dü fiyatı nasıl alınır mı
anakartı b450 + psu 650 yaparsan cok guzel sıstemın olur ve güzel bi f/p sistemı yakalamıs olursun bu önerimdir.
ama sistem bu haliyle de f/p bir sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,870
Üyeler
184,065
Son üye
sem1hs
Geri