Alınabilir kesinlikle o bütçedeşok 1300 lira satılıyor sizce alınır ım ? sorun çıkartır mı ? kronik sorun vesaşre var mıdır ?
genelde rampage alınmaz diyorlar.Fiyatı uygun, kronik bir sorunu da yok diye biliyorum. Alınır.
genelde rampage alınmaz diyorlar.Alınabilir kesinlikle o bütçede
Kötü değil hocam rampage alınmaz evet ama bu bütçede 144 hz ve ips monitör bulmanız zorgenelde rampage alınmaz diyorlar.
ben de dedim sıkınıtılı mı ?
emin misiniz ?
iyi dimi? eğer kötü ise belki 200 lira aşım yapaiblirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
genelde rampage alınmaz diyorlar.
ben de dedim sıkınıtılı mı ?
emin misiniz ?
iyi dimi? eğer kötü ise belki 200 lira aşım yapaiblirim ?
1500 lira ya daha mı iyisni alırım ?Kötü değil hocam rampage alınmaz evet ama bu bütçede 144 hz ve ips monitör bulmanız zor
Bu bütçede alınacak bir monitör "bence"''Alınır'' dediğiniz için, bu monitör alınmamalı.
Dostum maalesef yaşadığımız ülkede şartlar bu şekilde. Evet belki şartlar daha iyi olsa rampage alınmayacak bir marka ama bu şartlarda bu fiyata maalesef alınır.''Alınır'' dediğiniz için, bu monitör alınmamalı.
Şu an 300TL vermezsiniz ama ileride 1300TL'nizden olursunuz. Benden söylemesi.Dostum maalesef yaşadığımız ülkede şartlar bu şekilde. Evet belki şartlar daha iyi olsa rampage alınmayacak bir marka ama bu şartlarda bu fiyata maalesef alınır.