Çözüldü✓ 500 HZ ASUS ROG ALINIR Mİ (ARTILAR /EKSİLER)

Monitör baktığınız Asus gibi 2k.
Hocam bu monitörün fiyatı Asus’tan düşük ve Asus’u aynı led teknolojisi kullanılıyormuş pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum fiyat açısından ve benzerlik açısından bu en iyi seçenek galiba

Hocam bu monitörün fiyatı Asus’tan düşük ve Asus’u aynı led teknolojisi kullanılıyormuş pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum fiyat açısından ve benzerlik açısından bu en iyi seçenek galiba
Asus parlak kaplama kullanıyor genelde. Samsung ise mat. En büyük fark bu olur. Bir de tabii samsung 2 yıl Asus 3 yıl ama garantili.

Asus parlak kaplama kullanıyor genelde. Samsung ise mat. En büyük fark bu olur. Bir de tabii samsung 2 yıl Asus 3 yıl ama garantili.
Hocam evet öyle farklar var ama şimdi Asus deyince kullanılan malzeme kalitesinde farklılıklar olabiliyor Samsung’daki monitörde fiyat farkı ve aynı panel kullanılıyor ama asus mu daha iyi yoksa Samsung mu arada kalmış durumdayım tabii ki de fiyat farkı var onu ben de görebiliyorum ama parası olan kesinlikle Samsung mu alır yoksa Asus mu alır bilemedim

Hocam evet öyle farklar var ama şimdi Asus deyince kullanılan malzeme kalitesinde farklılıklar olabiliyor Samsung’daki monitörde fiyat farkı ve aynı panel kullanılıyor ama asus mu daha iyi yoksa Samsung mu arada kalmış durumdayım tabii ki de fiyat farkı var onu ben de görebiliyorum ama parası olan kesinlikle Samsung mu alır yoksa Asus mu alır bilemedim
Kaplama derken kastım malzeme kalitesi değildi. Dış kasası ikisinde de on numara. Ekran yüzeyi deki kaplama tercihi iki marka içinde farklı.

Mat kaplama ekrana gelen ışığı dağıtır. Yansıma yapmaz. Negatif tarafı biraz bulanıktır ve renkler parlak kaplama gibi canlı ve net değildir.

Parlak kaplama yansıma yapar. Buna karşılık daha az bulanıklık vardır. Ve renkler daha canlı gözükür. Tabii bunları sağlayacak ortama da ihtiyaç vardır.

Kısaca tercih meselesidir.

Eğer odadaki ışığı biraz kontrol edebiliyorsanız parlak kaplama daha üstündür. Birazdan kastım loş ortam ideal. Pencere kenarı falansa mat dhaa mantıklı.

Bir de samsung da olmayan yakınlık sensörü var asusta.

15k fiyat farkı verilir mi? Emin değilim. Ama Asus daha iyi.

Geri