ROBLOXDA NASIL MODELER OLABİLİRİM?

qwoxs25

80+
Reaksiyon skoru
98
Merhbalar kafamda uzun süredir roblox'da bir şeyler üretmek vardı ama ne yapıcağımı, nasıl yapıcağımı vesaire bilmiyodum. Anladığım kadarıyle roblox developerları temel olarak 4'e ayrılıyor. Scripter, Builder, Modeler, Animation ve Gui Designer. Başka alan varmı bilmiyorum ancak kendime en uygunu olarak gördüğüm alan net bir şekilde modeler. Ve bunun içinde belli bir süredir blender öğrenmeye çalışıyorum ve basit parçalar yapabiliyorum. Ancak ben bunları yapıyorum tamamda bunlar ne yararıma? Sonuçta benim bunları işlemem lazım. E kendi başıma oyun yapamam o yüzden başkalarının oyunlarının modellerini tasarlamak istiyorum ama o insanları veya o insanların nasıl beni bulacağını bimiyorum üzerine biraz araştırma yaptım ancak bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum.

Basit bir şeyleri kim ne yapsın? Basit şeyleri zaten herkes yapıyor.
Dediğim gibi yeni başladım. bu mesajın üstünden 3 gün geçmiş ve artık biraz daha iyi modeller üretebiliyorum. Ayrıca sorduğum soruyu iyice kendimi geliştirdikten sonra bunu nasıl paraya çevirebilirim anlamında sormuştum, şuanki amatör halimle değil tabii ki :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri