Neler Yeni

Robloxun erisim engeli yemesi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,839
İsim
Mehmet Aslan
Olay raporlamam değil.Bunlar her türlü karşımıza çıkıyor,Youtube bile olsa .Her önümüze gelen mecrayı kapatırsak zaten ortada internet kalmaz.Bu dediklerim roblox için geçerli değil.Roblox Ayrı bir seviye.Denetim varken bunlar kapatılmamalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu canlı yayını açan kanalda büyük ihtimal kapanmıştır Aratma yerine yazınca çıkmıyor çünkü.
Dostum olay p*do kaynayan bir platform , bunların her istediğini yapması , küçücük çocukları sanal seks oyuncağı yapmaları ve uygulama yöneticilerinin buna hiçbir şekilde müdahale etmemesi ve buna izin vermeleri. Benim konum roblox şuan ve bunun saçma bir şekilde farklı yasaklar ile karşılaştırılıp bir tutulması. Uygulama yönetimi aksiyon almıyorsa gerekirse yasaklayacaksın. Sorun denetim olmaması zaten. Uygulama yöneticilerinin denetim yapmadığı ortamda devletin yapmasını bekleme. Youtube de raporlasan belki aksiyon alacaklar , önümüze çıkması suç değil aksiyon alınmaması suç. Uzun uzun anlattırma gözünü seveyim sende biliyorsun. İnstagram apayrı saçma bir drama zaten bende desteklemiyorum bana bunlarla gelmeyin.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum olay p*do kaynayan bir platform , bunların her istediğini yapması , küçücük çocukları sanal seks oyuncağı yapmaları ve uygulama yöneticilerinin buna hiçbir şekilde müdahale etmemesi ve buna izin vermeleri. Benim konum roblox şuan ve bunun saçma bir şekilde farklı yasaklar ile karşılaştırılıp bir tutulması. Uygulama yönetimi aksiyon almıyorsa gerekirse yasaklayacaksın. Sorun denetim olmaması zaten. Uygulama yöneticilerinin denetim yapmadığı ortamda devletin yapmasını bekleme. Youtube de raporlasan belki aksiyon alacaklar , önümüze çıkması suç değil aksiyon alınmaması suç. Uzun uzun anlattırma gözünü seveyim sende biliyorsun.
Tamam zaten aynı görüsteyiz.Roblox yönetimi hiç bir şeyi takmıyor ama belki bir devlet uyarısı bir şeyleri düzeltebilirdi diye savunuyorum bu adamların da burda çok fazla kullanıcısı var.Robloxun hiç bir yanını savunmuyorum zaten.O oyundaki ped* olaylarini biliyorum çok önceden de vardı fakat bir devlet uyarısı geçildi mi hiç duymadım bu başka ülkede olabilir.
Bu uyarı geçilip gene bir çözüme varilmadiysa bu yasağa zaten bir şey demem.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,839
İsim
Mehmet Aslan
Tamam zaten aynı görüsteyiz.Roblox yönetimi hiç bir şeyi takmıyor ama belki bir devlet uyarısı bir şeyleri düzeltebilirdi diye savunuyorum bu adamların da burda çok fazla kullanıcısı var.Robloxun hiç bir yanını savunmuyorum zaten.O oyundaki ped* olaylarini biliyorum çok önceden de vardı fakat bir devlet uyarısı geçildi mi hiç duymadım bu başka ülkede olabilir.
Bu uyarı geçilip gene bir çözüme varilmadiysa bu yasağa zaten bir şey demem.
ilk kapanma yasaklama değildir zaten , firmalara 48 saat süre verilir bu süre içerisinde mevcut sorun giderilirse BTK erişim engelini kaldırmak zorundadır. Sorun çözülmezse insiyatif kuruma kalır ve müzakere edilecekse müzakereler başlar. Uygulama avukatları ile müzakere yapılıyor mu yapılmıyor mu bunu normal vatandaşın bilmesi kolay değil. Arka planda ne dönüyor bilmiyoruz.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ilk kapanma yasaklama değildir zaten , firmalara 48 saat süre verilir bu süre içerisinde mevcut sorun giderilirse BTK erişim engelini kaldırmak zorundadır. Sorun çözülmezse insiyatif kuruma kalır ve müzakere edilecekse müzakereler başlar. Uygulama avukatları ile müzakere yapılıyor mu yapılmıyor mu bunu normal vatandaşın bilmesi kolay değil. Arka planda ne dönüyor bilmiyoruz.
Bilgilendirdiğin için sağol.
Roblox gene bir şey yapmıyorsa zaten kapatılsın.Yasaklamalara karşıyım ama bir firma ped*Lara devlet uyarısına rağmen bir şey yapmıyorsa maalesef o yasaklama değil benim gözümde zorunluluktur.( normal şartlarda zaten çocuklari koruması gerekte çok fazla kullanıcı ve yazılım konusunda destekleyici olabileceğini düşünüyorum ama önlem alınmadıkça bunların hiç bir önemi yok)

Instagram için aynı şeyi söyleyemem ama.

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,839
İsim
Mehmet Aslan
Bilgilendirdiğin için sağol.
Roblox gene bir şey yapmıyorsa zaten kapatılsın.Yasaklamalara karşıyım ama bir firma ped*Lara devlet uyarısına rağmen bir şey yapmıyorsa maalesef o yasaklama değil benim gözümde zorunluluktur.( normal şartlarda zaten çocuklari koruması gerekte)
pegı sertifikası dediğimiz şey bu yüzden var. Farkettin mi bilmiyorum oyuna girdiğinde pegı 15 pegı 18 diye diye bir logo çıkar , o logo yaş sınırını temsil eder. Roblox ta bu sınır çok küçük yaştaki çocukların da oynamasına izin veriyor. Ona rağmen bu olaylar oluyor ve aksiyon alınmıyor. Bu saatten sonra devlet nereye kadar müdahale edebilecek , sonuçta bu uygulamayı yönetip el koyma durumu yok , uyarıları dinlemeyince erişim engeli getirecek mecbur.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
pegı sertifikası dediğimiz şey bu yüzden var. Farkettin mi bilmiyorum oyuna girdiğinde pegı 15 pegı 18 diye diye bir logo çıkar , o logo yaş sınırını temsil eder. Roblox ta bu sınır çok küçük yaştaki çocukların da oynamasına izin veriyor. Ona rağmen bu olaylar oluyor ve aksiyon alınmıyor. Bu saatten sonra devlet nereye kadar müdahale edebilecek , sonuçta bu uygulamayı yönetip el koyma durumu yok , uyarıları dinlemeyince erişim engeli getirecek mecbur.
pegi sertifikasıni biliyorum.Bakalim 2 gün içinde neler olucak.
instagram gibi saçma yasaklar gelmesin de.

qcil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet
Ne güzel ülkeyiz be. Haddini bilmeyen şirketlere tokatı yapıştırıyoruz. Helal Olsun . Avrupanın neden kıskandığını umarım anlamışsınızdır. Halkın adamı hakkın aşığı on minyonların umut ışığı :trpeepo:
Mesaj otomatik birleştirildi:

GUY2vnGXQAAP5xp.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,514
Üyeler
164,688
Son üye
MatriXXL
Top Bottom