-Mehmet-
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,839
- İsim
- Mehmet Aslan
Dostum olay p*do kaynayan bir platform , bunların her istediğini yapması , küçücük çocukları sanal seks oyuncağı yapmaları ve uygulama yöneticilerinin buna hiçbir şekilde müdahale etmemesi ve buna izin vermeleri. Benim konum roblox şuan ve bunun saçma bir şekilde farklı yasaklar ile karşılaştırılıp bir tutulması. Uygulama yönetimi aksiyon almıyorsa gerekirse yasaklayacaksın. Sorun denetim olmaması zaten. Uygulama yöneticilerinin denetim yapmadığı ortamda devletin yapmasını bekleme. Youtube de raporlasan belki aksiyon alacaklar , önümüze çıkması suç değil aksiyon alınmaması suç. Uzun uzun anlattırma gözünü seveyim sende biliyorsun. İnstagram apayrı saçma bir drama zaten bende desteklemiyorum bana bunlarla gelmeyin.Olay raporlamam değil.Bunlar her türlü karşımıza çıkıyor,Youtube bile olsa .Her önümüze gelen mecrayı kapatırsak zaten ortada internet kalmaz.Bu dediklerim roblox için geçerli değil.Roblox Ayrı bir seviye.Denetim varken bunlar kapatılmamalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu canlı yayını açan kanalda büyük ihtimal kapanmıştır Aratma yerine yazınca çıkmıyor çünkü.