Robot Süpürge Önerisi 30k

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
299
Bütçe
30000
Robot süpürge almak istiyorum kasım indirimlerinde güzel bir model. Silme özelliği olan güçlü emişi olan. Bazı modellerde dar alanlara girmek için ekstra özellikler vs oluyormuş. Çok anlamıyorum ama derinlemesine iyi bir temizlik önemli. Hepsiburada World kartla güzel taksit sayısı oluyor.

Dreame X50 Ultra Complete kullanıyorum çok memnunum. Biraz daha çıkma şansınız varsa X40 Ultra öneririm..

X50 Gerçekten her yerde olumlu mükemmel yorumları olan bir model. X40 fiyatı enazından biraz daha uygun X50 gerçekten çok pahalı.

Geçen bu konu hakkında yeterınce öneri yapıldı göz atabilirsin konuya isterseniz. 30K Robot Süpürge
Konuyu inceledim biraz yapay zeka ile sohbet falan ettim ama hala karar verebilmiş değilim. Yapay zeka bazı özellikleri net belirtilmemiş olarak gösteriyor. Ve isimler nerdeyse aynı ama farklı modeller var AE, CE, L40s Ultra, L40 Ultra vs çok aşırı kafam bulandı diyebilirim. Bir kaç model düşündürüyor

Konuyu inceledim biraz yapay zeka ile sohbet falan ettim ama hala karar verebilmiş değilim. Yapay zeka bazı özellikleri net belirtilmemiş olarak gösteriyor. Ve isimler nerdeyse aynı ama farklı modeller var AE, CE, L40s Ultra, L40 Ultra vs çok aşırı kafam bulandı diyebilirim. Bir kaç model düşündürüyor
aradıgın özellikler ne evde yapmasını ıstedigin o fiyat bandında cogu ürün zaten ihtiyacının fazlasını karşılıyor o yüzden cogu model üzmez senı farklı modellerıde çöp istasyonu boyutu falan oluyor çekim gücleri ufak oynatırlar o kadar temel görevlerın aşa yukarı aynıdır hepsınde

aradıgın özellikler ne evde yapmasını ıstedigin o fiyat bandında cogu ürün zaten ihtiyacının fazlasını karşılıyor o yüzden cogu model üzmez senı farklı modellerıde çöp istasyonu boyutu falan oluyor çekim gücleri ufak oynatırlar o kadar temel görevlerın aşa yukarı aynıdır hepsınde
Hocam şimdi biraz araştırdım bazı modellerde uzatılmış kol özelliği olmuyormuş. Bu fiyatlarda olması gerek bence. En köşe ince ayrıntısına kadar temizlemek için önemli. Bazı modellerde tam belirtilmemiş sıcak su ile mop özelliği oluyormuş. Tabi bu sıcak su ile moplama mı sıcak su ile istasyonda mop temizlememi net bilgi yok diyor Chatgpt. Mutlaka olması gereken özellik dar alanlara girmek için kendini küçültüyor bazı modeller. Bizim halılar vs genelde kalın yüksek halılar. Eşik atlama mı denir o özelliğe artık. 20mm diyorlar bazı modellerde 2cm yukarı çıkabiliyormuş. Siz kullanıcı olarak daha iyi biliyorsunuzdur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,946
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri