Neler Yeni

Rocket League için Mekanik Klavye gerekli mi?

-cN4

80+ Bronze
Selamlar, hayırlı geceler.
Arkadaşlar klavyem mekanik fakat çok ses çıkarıyor ve değiştirmek istiyorum.
Online olarak genellikle Rocket League oynuyorum. Steelseries Apex 3 düşünüyorum.
Değişmeli miyim?

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
kol ile oyna çok rahat edersin

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Red switch bir klavye almanızı tavsiye ediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Bery

T.P.G.

80+ Titanium
Selamlar, hayırlı geceler.
Arkadaşlar klavyem mekanik fakat çok ses çıkarıyor ve değiştirmek istiyorum.
Online olarak genellikle Rocket League oynuyorum. Steelseries Apex 3 düşünüyorum.
Değişmeli miyim?
Onun için şu bunun için şu gibi klavye önerileri pek fark etmiyor artık oyun için.
Yazı ayrı tabii ki.
Hoşunuza gittiyse Apex 3 alın geçin.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Mekanik klavyenin gereklilik olduğunu söyleyemem. Ama Apex 3 önermem. Corsair K55 ya da HyperX Aloy Core RGB düşünebilirsiniz.

-cN4

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mekanik klavyenin gereklilik olduğunu söyleyemem. Ama Apex 3 önermem. Corsair K55 ya da HyperX Aloy Core RGB düşünebilirsiniz.
Bakayım bir fiyatlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekipman önemlidir, kaliteli almakta fayda var ben gidip mekanik olmayan bir klavyeye 600 TL vermem zevkler ve renkler farklıdır diyorum
Haklısınız. Benim klavyem Rampage KB-R96.

Membrane bir klavyeye neredeyse 700TL vermek saçmalık. Biraz üstüne bu klavye var https://www.incehesap.com/gigabyte-aorus-k1-cherry-mx-red-switch-mekanik-gaming-klavye-fiyati-46251/. Cherry MX en iyi switch üreticilerinden biridir ve red switch olduğu için çok ses çıkarmaz.

Ayrıca Rocket League için mekanik bir klavye almak zorunda değilsiniz, kol ile oynamanız çok daha rahat olacaktır. Çok para vermek istemiyorsanız AOC GK500 bakabilirsiniz.
Screenshot_1.png

-cN4

80+ Bronze
Membrane bir klavyeye neredeyse 700TL vermek saçmalık. Biraz üstüne bu klavye var https://www.incehesap.com/gigabyte-aorus-k1-cherry-mx-red-switch-mekanik-gaming-klavye-fiyati-46251/. Cherry MX en iyi switch üreticilerinden biridir ve red switch olduğu için çok ses çıkarmaz.

Ayrıca Rocket League için mekanik bir klavye almak zorunda değilsiniz, kol ile oynamanız çok daha rahat olacaktır. Çok para vermek istemiyorsanız AOC GK500 bakabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşa cevap verdim zaten hocam. Apex 3'den vazgeçdim fiyatı görünce. HyperX Alloy Core RGB Membran düşünüyorum da bilek desteği yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Ayrıca kol ile keşke oynayabilsem de yapamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,790
Üyeler
164,729
Son üye
Alperen16n
Top Bottom