Rocket Leauge için Gamepad önerisi.

Sunless

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
2000
Pcde oynayacağım ve ps setuplı olması zorunlu gibi bir şey. Fiyat bandı olarak 2k nın üstüne çıkmasın.

https://ty.gl/kyori90dk0dpv aslında bu aklıma yattı ama teşhir ürünlerine ne kadar güven olur orasını bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Jiroskop olmalı mı?

Hocam çoğu pro vs. Dualshock 4 kullanıyor ağırlığı ve ele oturuşu açısından.

Alışınca fazla fark olmuyor ama Dualshock 4 daha rahat gibi geldi bana.

Teşhir ürün kesinlikle tavsiye etmiyorum, direkt drift problemi çıkabilir. Çok sıkıntı olur baştan.

Yok hocam lazım değil.
Eğer kablolu olsun derseniz gamesir sitesinden tagenaria lite öneririm. Piyasadaki fiyatına rağmen en hızlı tepki süresine sahip kollardan birisi. 15off indirim kodu ile toplam vergi dahil 1k civarına geliyor

Eğer kablolu olsun derseniz gamesir sitesinden tagenaria lite öneririm. Piyasadaki fiyatına rağmen en hızlı tepki süresine sahip kollardan birisi. 15off indirim kodu ile toplam vergi dahil 1k civarına geliyor
Hocam gamesir sitesinden alışveriş yapınca vergi ne kadar geliyor belirli bir fiyat var mi ?

Hocam çoğu pro vs. Dualshock 4 kullanıyor ağırlığı ve ele oturuşu açısından.

Alışınca fazla fark olmuyor ama Dualshock 4 daha rahat gibi geldi bana.

Teşhir ürün kesinlikle tavsiye etmiyorum, direkt drift problemi çıkabilir. Çok sıkıntı olur baştan.
Dualshock 4'ü orijinal hiçbir yerde bulamıyorum hocam bi link vs verme şansınız var mı? Orijinal mi değil mi anlayamıyorum.
2.el dualsense alın hocam 2k ya bulursunuz
Dualsense biraz gereksiz ya, hem 2. Ele pek giresim de yok. Başta attığım teşhir ürününden de vazgeçtim ne olacağı belli olmaz diye.
Kol güzel duruyor da performansı ne kadar iyidir ki? Bana tam 360° ve hassas analoglar lazım, kimi ucuz kollar tam 360 olmuyor o yüzden kararsızım.
Performansı nasıldır hocam, dualschok 4 ile yarışır mı? Gecikme problemi vs var mı veya analogları yeterince hassas mı?

Hocam gamesir sitesinden alışveriş yapınca vergi ne kadar geliyor belirli bir fiyat var mi ?
%60 vergi olması lazım klasik ama geçen gelen sişarişimde vergi dahil yaklaşık %40 çıktı

Dualshock 4'ü orijinal hiçbir yerde bulamıyorum hocam bi link vs verme şansınız var mı? Orijinal mi değil mi anlayamıyorum.

Dualsense biraz gereksiz ya, hem 2. Ele pek giresim de yok. Başta attığım teşhir ürününden de vazgeçtim ne olacağı belli olmaz diye.

Kol güzel duruyor da performansı ne kadar iyidir ki? Bana tam 360° ve hassas analoglar lazım, kimi ucuz kollar tam 360 olmuyor o yüzden kararsızım.

Performansı nasıldır hocam, dualschok 4 ile yarışır mı? Gecikme problemi vs var mı veya analogları yeterince hassas mı?
İkinci el dışında o fiyata orijinal bulmak imkansız hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el alırken de iyi test etmek gerek. Replika mı veya sıkıntısı var mı diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,327
Üyeler
184,144
Son üye
umutcann01
Geri