Ricciardo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,915
- İsim
- Mehmet
Hocam haklısınız audiophileların incelemeleri çok kıymetli ancak genelde işte bu şekilde oyuncu odaklı ürünleri dikkate almıyorlar dahi, belki biraz elitizm diyebiliriz belki hitap edilen kitle dolayısıyladır belki de bir bildikleri vardır bilemiyorum. Ama genel kullanıcı için bu site bir nimet ve incelemeler tamamen sistematik, objektif bir inceleme olduğu için oldukça faydalı buluyorum. Açıkçası kulağı çok iyi birisi gelip de bu kulaklık bundan şu şu yönlerden iyidir demediği takdirde, ki çok az ürüne yetişebildikleri için genelde demiş olmazlar, bu siteyi referans alıyorum. O yüzden sordum belki siz daha iyi biliyorsunuzdur.Hocam oyundan kastın ayak sesi kasmaksa imaging dediğimiz noktaya bakarız rtingsde senin kulaklik 8.3 almış ama aradaki puan farkını hissedemezsiniz ama kulaklik inceleme noktasında mesela bu imageing i nasıl test edip nasıl puanlıyorlar orası ayrı bi konu senin kulaklıktan mesela nasıl daha iyi olur kalite konusunda seninkinin kalitesini bilmiyorum ama yabancı iyi inceleyiciler bu kulaklığın fiyatına göre aşırı saglam olduğunu söylüyor artı olarak aşırı rahat ve genel ses kalitesi olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü senin bahsettiğin kulaklığı iyi kulaklik inceyecileri kaale bile almıyor incelemiyor bile bu demek değil iyi veya kötü kullanmadığım veya net olarak bi inceleme verisi bilgisi olmadan bir şey diyemecegim anlamına gelir