Rofth gaming koltuk?

tekken001

80+
Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar rofth diye yeni bir koltuk firması var. Türkiyenin ilk 5 markadan 2 sinin malzemelerini kendilerinin yaptıklarını kendi koltuk markalarını ise yeni açtıklarını söylediler. 4 eylülde sipariş verim şuan hala kargoya verilmedi kampanya döneminde oldukları için zorlandıklarını ve gecikeceğini söylediler. Bu markayı kullanan varmı?

Merhaba sevgili tekken001,

Kargo sürelerimiz ortalama 3-7 iş günü arasıdır. Kampanya dönemlerinde bu süre 1-2 iş günü daha artmaktadır yoğunluktan kaynaklı olarak. Vermiş olduğunuz sipariş özenle hazırlanmakla beraber kargo süreçleri için hazır hale gelmektedir.

Siparişinizi kontrol ettiğimizde Pazartesi yani yarın kargoya teslimi planlanmaktadır.

Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

1 Eylülde verdiğim sipariş halen kargolanmadı 3 kez site üzerinden 1 kez telefonla ulaştım. Her defasında ulaşılması dışında olumlu bir yanları yok. Her defasında yarın verilecek pazartesi kargolanacak cevabını veriyorlar. Güvenilir olduklarını düşünmüyorum.

1 Eylülde verdiğim sipariş halen kargolanmadı 3 kez site üzerinden 1 kez telefonla ulaştım. Her defasında ulaşılması dışında olumlu bir yanları yok. Her defasında yarın verilecek pazartesi kargolanacak cevabını veriyorlar. Güvenilir olduklarını düşünmüyorum.
Son açtığım konuma bakabilirsin

Geldi mi kargonuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,938
Üyeler
184,082
Son üye
AgentSoul
Geri