🔥İndirim 🔥🔥 Rofth VEXA Oyuncu Koltuğu 3499TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,327
3499tl için bedava gibi duruyor forumda daha önce alanlar memnun kalmıştı baya. Kumaş ve 110-119kgye kadar desteği varmış. İhtiyacı olana beleş.

3499tl için bedava gibi duruyor forumda daha önce alanlar memnun kalmıştı baya. Kumaş ve 110-119kgye kadar desteği varmış. İhtiyacı olana beleş.
sitesi güvenilir mi

Merhabalar, Vexa modelimiz başlangıç modeldir. Alım gücü olmayan öğrenci arkadaşlarımız için özelliksiz modeldir. Piyasanın en ucuz oyuncu koltuklarından biridir. Yoğun talep dolayısı ile uygun fiyatlı şekilde satıştadır.

Ürünümüzde yatma özelliği yoktur. Kolçaklar sabittir ve ayaklar kaliteli plastikten oluşmaktadır.

Toplam Ölçüleri ise şu şekildedir :

Genişlik: iç 32cm - dış : 54cm
Derinlik: 13 cm
Yükseklik: (max: 50 cm)(min: 40 cm)
Oturma Alanı Genişlik: 40 cm (içten içe)
Oturma Alanı Genişlik: 52cm
Derinlik Yastıksız:50cm
Sırt Yüksekliği: 86 cm

Sitemiz yoğun talepten dolayı yenileniyor daha iyi bir deneyim sunulması için. Göstermiş olduğunuz anlayış için şimdiden teşekkür ederiz.

Zerre güven vermiyor. Konforlu olmadığına eminim tasarıma bakınca

Zerre güven vermiyor. Konforlu olmadığına eminim tasarıma bakınca
Merhabalar, görüşleriniz için teşekkür ederiz. Konforlu bir model bakmak isterseniz sitemizde bulunan diğer ürünleri inceleyebilirsiniz. İstemiş olduğunuz özellikler varsa canlı destekten iletirseniz ekip arkadaşlarımız sizlere yardımcı olacaklardır. Başlangıç modelden ultra konfor beklemeniz biraz absürt kaçmış. Teşekkür ederiz.

3.5k çok iyi fiyat ama kararsız kaldım. üste 1 2k eklemediğime pişman olur muyum acaba?

Merhabalar, görüşleriniz için teşekkür ederiz. Konforlu bir model bakmak isterseniz sitemizde bulunan diğer ürünleri inceleyebilirsiniz. İstemiş olduğunuz özellikler varsa canlı destekten iletirseniz ekip arkadaşlarımız sizlere yardımcı olacaklardır. Başlangıç modelden ultra konfor beklemeniz biraz absürt kaçmış. Teşekkür ederiz.
Ultra kimse beklemiyor. Fiyatı değiştirmeyeceksemiz perşembe bakarım fakat konfordan dolayı iade yapmayacağım diyemem. Teşekkürler

3.5k çok iyi fiyat ama kararsız kaldım. üste 1 2k eklemediğime pişman olur muyum acaba?
hawk: basur garantisi
15li kumaş modeli iyi
zio çok iyi
hawk üstüne çıkamıyorsan bilemedim...

hawk: basur garantisi
15li kumaş modeli iyi
zio çok iyi
hawk üstüne çıkamıyorsan bilemedim...
1k civarlarında ofis koltuğu kullanıyorum. Ama oturma kısmı çok sert olduğu için ağrıtıyor uzun kullanımda. 3.5k koltuk için para sayılmaz aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beğenmeme durumunda iade alıyor musunuz? Ona göre alayım şimdi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,556
Üyeler
183,854
Son üye
akrml
Geri