Neler Yeni

ROG 3080 tozlu olması sıkıntı olur mu?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Yunus Şahin
Bugün ROG 3080 aldım. KFG yok 11K'ya. Açılıp, macun değişimi falan yapılmış. Kartta mining yapılmış belli. Benim için önemli değil mining yapılması da. Her yer temizlenmesine rağmen hala çok tozluydu. Bloklara falan resmen yapışmış gibi. Birde bloklar da lekeler var gibi. Toz mu korozyon gibi bir şey mi anlayamadım. Ama sıcaklık değerleri çok iyi. Furmark 68, Forza Horizon max 65 vs.

Bazen satıp, kart değiştiriyorum da bu kart satabilir miyim? Elimde kalır mı? Kart çok güzel ama ilk defa ROG kullanıyorum baya beğendim.

@Ckribrahim

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
Neden elinizde kalsın. Bugün mesela siz almışsınız. Satacağınız zamanda illa biri alacak. Ama hangi fiyattan. Önemli olan o.

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
Neden elinizde kalsın. Bugün mesela siz almışsınız. Satacağınız zamanda illa biri alacak. Ama hangi fiyattan. Önemli olan o.
Önemli olan mining kartın kimin elinde patlayacağı😂

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Yunus Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Açılmış, toz olması ve bloktaki lekeler beni ürküten açıkçası. :D

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Bugün ROG 3080 aldım. KFG yok 11K'ya. Açılıp, macun değişimi falan yapılmış. Kartta mining yapılmış belli. Benim için önemli değil mining yapılması da. Her yer temizlenmesine rağmen hala çok tozluydu. Bloklara falan resmen yapışmış gibi. Birde bloklar da lekeler var gibi. Toz mu korozyon gibi bir şey mi anlayamadım. Ama sıcaklık değerleri çok iyi. Furmark 68, Forza Horizon max 65 vs.

Bazen satıp, kart değiştiriyorum da bu kart satabilir miyim? Elimde kalır mı? Kart çok güzel ama ilk defa ROG kullanıyorum baya beğendim.

@Ckribrahim
13'e falan 3090 oluyor bazen

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
benimkinde kreç bile var cayır cayır kulanıyorum mining karların kullanıldı ortamdan bir hatıra gibi düşün :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
Açılmış, toz olması ve bloktaki lekeler beni ürküten açıkçası. :D
kullanacaksan güzelce temizlettir bence zaten açılmış kart , tozlu tozlu alıp kullanmak ROG gibi karta ayıp olur :)

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Yunus Şahin
kullanacaksan güzelce temizlettir bence zaten açılmış kart , tozlu tozlu alıp kullanmak ROG gibi karta ayıp olur :)

Ben anlamam. Hiç açmadım daha önce de güvenmiyorum o konuda kendime.

Rog demedim ki 3090 var dedim ekran kartı modeli çok önemli bir şey değil

Hem kullanım da hem satmada çok önemli bence. Bazı modeller satılmıyorken kısa sürede Rog, suprim gibi modeller peynir ekmek gibi satıyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
Ben anlamam. Hiç açmadım daha önce de güvenmiyorum o konuda kendime.

Hem kullanım da hem satmada çok önemli bence. Bazı modeller satılmıyorken kısa sürede Rog, suprim gibi modeller peynir ekmek gibi satıyor.
Değerler normal duruyor kendine güvenmiyorsan böyle kullanabilirsin :) Veya düzgün bir bilgisayarcıya bakıma götürmekte bir seçenek.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Yunus Şahin
Değerler normal duruyor kendine güvenmiyorsan böyle kullanabilirsin :) Veya düzgün bir bilgisayarcıya bakıma götürmekte bir seçenek.

Olmadı biraz böyle idare edip satarım hocam. Teşekkürler bilgi için 😂👍

Top Bottom