Ürün özellikle basslardaki kalitesi ile öne çıkıyor incelemelerde. Kaliteli bir mikrofona sahip. Uygulama ile senkronize şekilde çalışıyor. Şuana kadar kötü bir yorum gelmedi kullanıcılardanAlınır mı acaba kullanan var mı?
Çok yakın cihazlar. Mikrofon kalitesi diyorsan hs80. Ses kasmak istiyorum diyorsan rog pelta. Ayrıca rog peltanında mikrofonunun çok iyi olduğunu söyleyebiliriz ama kulaklık camiasında en iyi mikrofon hs80 deCorsair HS80 mi bu mu?
iyzico ile 4.599 a aldim eyvallahLİNK
Ürün yeni çıkış yaptı. Ortalama fiyatı 7 binlerde iken şuan 5500 TL ye alınabiliyor. Yakın zamanda fiyat fırlayacaktır
O nasıl oluyoriyzico ile 4.599 a aldim eyvallah
İyzico ile öde seçeneğini seçtiğinizde ve iyzico uygulamasından %20 iade elektronik alışveriş kampanyasına katılırsan ödeme yaptıktan sonra max 1000 TL olacak şekilde cashback veriyor. Yani 5600 TL ödüyorsun 1000 TL cashback veriyor. Parayı banka hesabına çekemiyorsun ama istediğin her yerde iyzico sanal kart oluşturup kullanabilirsin.O nasıl oluyor
1000tl mi diğer firmalar 100tl verince eli titriyor helal olsun adamlaraİyzico ile öde seçeneğini seçtiğinizde ve iyzico uygulamasından %20 iade elektronik alışveriş kampanyasına katılırsan ödeme yaptıktan sonra max 1000 TL olacak şekilde cashback veriyor. Yani 5600 TL ödüyorsun 1000 TL cashback veriyor. Parayı banka hesabına çekemiyorsun ama istediğin her yerde iyzico sanal kart oluşturup kullanabilirsin.
Evet 1000 TL geri ödemesi var şuan gayet güzel fiyata geliyor 4500 TL ye bu kulaklık sıfır kapalı kutu bedava1000tl mi diğer firmalar 100tl verince eli titriyor helal olsun adamlara
paparadanda oluyormu bu olay yoksa ılla kredı kartımıEvet 1000 TL geri ödemesi var şuan gayet güzel fiyata geliyor 4500 TL ye bu kulaklık sıfır kapalı kutu bedava