Neler Yeni

Rog Pugio ll Takılma Sorunu

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Merhabalar 2 gün önce rog pugio satın almıştım fakat mouse'ta takılmalar meydana geliyor başka pugio ll kullanıp bu sorunu yaşayan var ise yazabilir mi ?

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhabalar 2 gün önce rog pugio satın almıştım fakat mouse'ta takılmalar meydana geliyor başka pugio ll kullanıp bu sorunu yaşayan var ise yazabilir mi ?
Başka bir USB portuna takıp kullanmayı dene veya Mouseyi kullandığın zemini değiş

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Pugio II kullanan bir üye de aynı sorunu yaşıyor.
Sanırım Firmware/Software güncellemesi akabinde gerçekleşen bir durum.

Asus.com üzerinden canlı desteğe bağlanıp canlı şekilde durumu anlatabilirsiniz.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Pugio II kullanan bir üye de aynı sorunu yaşıyor.
Sanırım Firmware/Software güncellemesi akabinde gerçekleşen bir durum.

Asus.com üzerinden canlı desteğe bağlanıp canlı şekilde durumu anlatabilirsiniz.
Tamam bir canlı desteğe bağlanıp sorunumu anlatıyorum gelişmeler için haber veririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam bir canlı desteğe bağlanıp sorunumu anlatıyorum gelişmeler için haber veririm.
Müşteri hizmetleri şu an da aktif olmadığı için bir şey yazamadım yarına kaldı bir sorum daha var yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal bir sorun mu bir bilgin var mı ?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Müşteri hizmetleri şu an da aktif olmadığı için bir şey yazamadım yarına kaldı bir sorum daha var yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal bir sorun mu bir bilgin var mı ?
Donanımsal olduğunu sanmıyorum.
@Jarvis-M 'de bu sorunu yaşıyordu ve Firmware/Software güncellemesi sonrası oluştuğunu söyledi.

Tekrardan düzeltirler muhtemelen fakat bu güncellemeyi yenisi gelene kadar eski haline getirmenize yardımcı olabilirler belki.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Donanımsal olduğunu sanmıyorum.
@Jarvis-M 'de bu sorunu yaşıyordu ve Firmware/Software güncellemesi sonrası oluştuğunu söyledi.

Tekrardan düzeltirler muhtemelen fakat bu güncellemeyi yenisi gelene kadar eski haline getirmenize yardımcı olabilirler belki.
400 tl gibi bir fiyata aldım ürünü iade edip ile etmemek arasındayım inşallah en kısa sürede bu sorunları çözerler

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Armoury Crate yazılımından mouse kablolu moddayken firmware güncellemesi yap.

Top Bottom