$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 19,482
Kanım dondu...
Onu geç sonra yazdıkları daha enteresan...
Kanım dondu...
Gerekiyorsa 2 kati radyasyon yer yine 3090 alirim, ki yazdiğin şey ağir sallasyon olmuş orasi ayri.Rog STRİX OC 2060 mı 3090 palit mı (yani dandik f/pler) deseler rog derim çünkü sağlıklı hiçbir ürünü radyasyon yatmıyor başkası gibi
İşte bu "profesyonel bir donanımcı" olmanın ötesine geçiyor. Bunu hangi forumda yaparsan yap fanboy derler.Full rog ve radyasyonsuz dizmeye çalışırım ben
Evde rog yok ki zaten monster var.param olsun full ekosistem rogGerekiyorsa 2 kati radyasyon yer yine 3090 alirim, ki yazdiğin şey ağir sallasyon olmuş orasi ayri.
Bruh moment dediğiniz şey bu mu oluyordu?
Rog STRİX OC 2060 mı 3090 palit mı (yani dandik f/pler) deseler rog derim çünkü sağlıklı hiçbir ürünü radyasyon yatmıyor başkası gibi
Radyasyon dediğinde sanki çernobil radyasyonu.Full rog ve radyasyonsuz dizmeye çalışırım ben
Sanane?Senin uyarı puan kaç
Aynen öyle mod abiBruh moment dediğiniz şey bu mu oluyordu?
11 seninSanane?
mantık ur o bile yetiyoDostlar bir arkadaşım sistem alıcak ama 2 tane ekran kartı arasında kaldı bana 1. Rog strix rtx 2060 4200TL 2. ise Gigabyte rtx 2070 Super Windforce 4400TL kendisine 4400TL daha verip daha iyi bir kart almasını öneriyorum ama o sogutması daha iyi diye rog strix alıcak onun yerine konu açıyorum ve linki atacagım kendisi karar vericek ona göre yorum yaparsanız sevinirim.