iyi indirim ama rog mantağı değilsen almaSelamlar, hayırlı ramazanlar.
Bu anakartı Asus rog almayı düşünüyorum. indirimde olduğu söyleniyor alınır mı?
Komple asus sistem kullanıyorum, uygulamalar açısından hepsi eşzamanlı çalışsın istiyorum aslında. işlemci olarak 11400F gelecek o b560'aEvet alınır ancak şu model daha mantıklı olacaktır.
Bunu görmemiştim rog'dan ziyade bu mu alınmalı.Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
fiyat aşırı iyi kaçırma
Evet Z590 Chipset kullanıyor, soğutması çok iyi ve daha ucuz. Bu anakart normalde 2800 lira falanKomple asus sistem kullanıyorum, uygulamalar açısından hepsi eşzamanlı çalışsın istiyorum aslında. işlemci olarak 11400F gelecek o b560'a
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu görmemiştim rog'dan ziyade bu mu alınmalı.
İki anakartta birbiri ile aynı fiyat dahi olsa ileriye dönüklük açısından z590 tercih öyleyse doğru mu? alıyorum ürünü o zaman.Evet Z590 Chipset kullanıyor, soğutması çok iyi ve daha ucuz. Bu anakart normalde 2800 lira falan
Doğrudur , wifi özelliği yok linkteki z590 modelde görmediysen eğer belirteyim fakat daha iyi bir seçenek.İki anakartta birbiri ile aynı fiyat dahi olsa ileriye dönüklük açısından z590 tercih öyleyse doğru mu? alıyorum ürünü o zaman.
2400 liraya N11 de satılıyor amazondan 2675 lira firma olarak garanti süreci olarak amazonu seviyorum sizin tercihiniz nedir?Doğrudur , wifi özelliği yok linkteki z590 modelde görmediysen eğer belirteyim fakat daha iyi bir seçenek.