Neler Yeni

Yardım ROG STRİX B650-A GAMİNG ANAKART EKRAN KARTIMI GÖRMÜYOR

WaTCHMaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed
Arkadaşlar merhaba,
Ddr4 anakart işlemci ve ramlerimi satıp ddr5 sistem topladım. Anakarta işlemciyi ssd yi vs montajlayıp pc yi çalıştırıyorum fakat Rx 6700 xt ekran kartımdan hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Kartımın kesinlikle hiçbir sorunu yoktu ve sistemi toplayana kadar kutusundan hiç çıkarmadım. Anakart üzerinden dahili gpu dan görüntü alıyorum ama hariciden görüntü yok. Ekran kartının fanlarıda dönüyor. İşin tuhaf yani Aygıt yöneticisinde de görünmüyor. İlk defa böyle bir şey görüyorum. Bu konuda her türlü fikre ve yardıma açığım.

OqDaYy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oktay Yaman
Kartı çıkarıp Tak Ve Ram Slotlarina Bak Gevşeme Varmi Ve son Olarak Kabloları Kontrol et.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Burhan Bey
Merhaba, aynı anakartı kullanıyorum, orta seviye güzel bir karttır. Sorun gerçekten tuhaf, BIOS'un güncel olsun ve default ayarlarda boot etmeye çalış bakalım...

WaTCHMaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normalde ekran kartı arızalı dahi olsa aygıt yöneticisinde görünmesi gerekmez mi? İşin tuhafı aygıt yöneticisinde de görünmüyor. Yarın bi ekran kartını bi yakınımın kasasına takıp deneyeceğim. İnş ekran kartında çıkmaz sorun . Anakart garantili en azından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,833
Üyeler
163,887
Son üye
ibrahim51
Top Bottom