ROG STRIX GO 2.4 KULAKLIK ALINIR MI ?

Reaksiyon skoru
74
Arkadaşlar kulaklığımı değiştirmek istiyorum kablosuz bir kulaklık arıyorum sizce bu kulaklık alınır mı bir sıkıntı yaşar mıyım arada bir fps oyunları da oynuyorum bir sıkıntı çıkarır mı.

Arkadaşlar kulaklığımı değiştirmek istiyorum kablosuz bir kulaklık arıyorum sizce bu kulaklık alınır mı bir sıkıntı yaşar mıyım arada bir fps oyunları da oynuyorum bir sıkıntı çıkarır mı.

Alma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok kırılma likayeti var yoksa güzel kulaklık

teşekkürler arkadaşlar bende biraz araştırma yaprım kulak pedlerinde çok cabuk soyulma oluyormuş ve dediğiniz gibi kırılma yapıyormuş

Ben aldım memnunum, yorumlara baksaydım almazsam herhalde, işlevselliğini sevdim, boşa kablolu kullanmışım bu zamana kadar, ps5te telefonda pcde kullanabiliyorsun, mikrofonu tak çıkar olması güzel, kibar ve şık, hafif, telefonda mikrofonu takılı değilken de konuşabiliyorum, sonra sarjı bitti diyelim, tak kabloyu oyununu oyna, sarj etmeyi bekleme.
Olsaydı iyi olurdu dediğim şeyler bluetooth, aşırı yüksek ses, güven verici materyal hissi.
Bundan daha iyi kablolu kulaklığım var yüzüne bakmıyorum, kesinlikle kablosuz al.

Ben aldım memnunum, yorumlara baksaydım almazsam herhalde, işlevselliğini sevdim, boşa kablolu kullanmışım bu zamana kadar, ps5te telefonda pcde kullanabiliyorsun, mikrofonu tak çıkar olması güzel, kibar ve şık, hafif, telefonda mikrofonu takılı değilken de konuşabiliyorum, sonra sarjı bitti diyelim, tak kabloyu oyununu oyna, sarj etmeyi bekleme.
Olsaydı iyi olurdu dediğim şeyler bluetooth, aşırı yüksek ses, güven verici materyal hissi.
Bundan daha iyi kablolu kulaklığım var yüzüne bakmıyorum, kesinlikle kablosuz al.
şarjı ne kadar gidiyor hocam ortalama ?

kararsız kaldım bende kablosuz kulaklık istiyorum ama bütçeme göre yok gibi

kararsız kaldım bende kablosuz kulaklık istiyorum ama bütçeme göre yok gibi
Aşırı beklentin yoksa bu kulaklıkta beğenmeyeceğin şey şudur düşürsem kırılırsa parama yazık olur mu düşüncesi yoksa ped filan değişir çok problem değil, ben almanı tavsiye ederim, sadece dikkatli kullanmanı ve type c dongleyi kaybetmemeni öneririm, kendine güvenmiyorsan bütçeyi arttır ya da kablolu al.
Fiyat hatasıyla bunu aldım, sıfır kapalı kutu 2 yıl hepsiburada garantili, 1400 TL'ye bundan iyisini bulamazsan bana yazabilirsin.

Geri