QNS modelini kullanıyorum çok memnunum. CS2'de hiçbir problem yaşamadım 360hz ile. Renkler tatmin ediyor, birçok modu var ancak ben fps ve kendi mavi filtreli özel modumu kullanıyorumasus xg259qns veya xg259qng'e ne diyorsun?
QNS modelini kullanıyorum çok memnunum. CS2'de hiçbir problem yaşamadım 360hz ile. Renkler tatmin ediyor, birçok modu var ancak ben fps ve kendi mavi filtreli özel modumu kullanıyorumasus xg259qns veya xg259qng'e ne diyorsun?
240hz TN BenQ yerine alınır mıQNS modelini kullanıyorum çok memnunum. CS2'de hiçbir problem yaşamadım 360hz ile. Renkler tatmin ediyor, birçok modu var ancak ben fps ve kendi mavi filtreli özel modumu kullanıyorum
IPS panel canlılığından dolayı seçtim biraz. Ayrıca almışken tam alayım ( 360hz) daha sonra almama gerek kalmasın diye düşündüm. Beni tatmin ediyor mu fazlasıyla ediyor.240hz TN BenQ yerine alınır mı
ben de aynı kafadayım 240hz alacağıma 380 alırımIPS panel canlılığından dolayı seçtim biraz. Ayrıca almışken tam alayım ( 360hz) daha sonra almama gerek kalmasın diye düşündüm. Beni tatmin ediyor mu fazlasıyla ediyor.
Daha önce benq kullanmadım bu yüzden onu kesin alma diyemeyeceğim.
380 olarak düşünmeyin ama OC yapmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. 360 ile oynuyorum sürekliben de aynı kafadayım 240hz alacağıma 380 alırım
ben de 360 ile oynarım da. kullanıcısın merak ettim hangi ayarı açınca 0.3 ms'e düşüyor? sen nasıl kullanıyorsun380 olarak düşünmeyin ama OC yapmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. 360 ile oynuyorum sürekli
İkisi ile de test yapılmamış sadece kamerayı ufo testinin önüne koymuşlar. Alınabilir duruyor zaten bu seviyedeki ürünlerin arasında küçük farklar oluyor onları da gözle bakarak ayırt edemeyiz, testlerini yapıp paylaşmaları lazım.asus xg259qns veya xg259qng'e ne diyorsun?
280hz ile 400hz arasındaki farkı hissedebilmen bile çok zorpeki sence benq da 280 hz mı 400 hz mı 400 hz olan 30k
incelemelerden gördüğüm kadarıyla bir tek arkadaki ışık var QNG'de, QNS'de yokİkisi ile de test yapılmamış sadece kamerayı ufo testinin önüne koymuşlar. Alınabilir duruyor zaten bu seviyedeki ürünlerin arasında küçük farklar oluyor onları da gözle bakarak ayırt edemeyiz, testlerini yapıp paylaşmaları lazım.
O ayarın sırrı çözülmedi sanırım herhangi bir info yok. Sanırım fps modda en düşük 0.3 ms tepki süresi almışlar onu pazarlıyorlarben de 360 ile oynarım da. kullanıcısın merak ettim hangi ayarı açınca 0.3 ms'e düşüyor? sen nasıl kullanıyorsun
black equlizer nasıl hocam? ben eski monitörümde cs2 de molotof arkasını falan göremezdim bu monitörde nasılO ayarın sırrı çözülmedi sanırım herhangi bir info yok. Sanırım fps modda en düşük 0.3 ms tepki süresi almışlar onu pazarlıyorlar
Ben gayet net görüyorum şuan. Ki bazı grafik ayarlarına çok bağlı bir değişken bu molotof arkasını görme. Hiç siyahlık yok bende.black equlizer nasıl hocam? ben eski monitörümde cs2 de molotof arkasını falan göremezdim bu monitörde nasıl