çoğunlukla dps oyunları oynuyorum fakat bir türlü moitör seçimi yapamadım bu monitörü düşündüm fakat tepki süresi aklımı karıştırdı ya yalansa ticaret için yapıldıysa diye onun yerine
valo cs falan oynuyorsanız benq alın çoğu e sporcu zaten kullanıyorçoğunlukla dps oyunları oynuyorum fakat bir türlü moitör seçimi yapamadım bu monitörü düşündüm fakat tepki süresi aklımı karıştırdı ya yalansa ticaret için yapıldıysa diye onun yerine
BenQ Zowie XL2546X Plus
alırım diye düşündüm sizin tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz nelerdir bütçeyi ise 30k yı geçmesin derim
arada hz farkı var ama benq monitörde fast tn olduğu için gecikme süresi bayağı düşüktürvalo cs falan oynuyorsanız benq alın çoğu e sporcu zaten kullanıyor
peki sence benq da 280 hz mı 400 hz mı 400 hz olan 30kvalo cs falan oynuyorsanız benq alın çoğu e sporcu zaten kullanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arada hz farkı var ama benq monitörde fast tn olduğu için gecikme süresi bayağı düşüktür
bütçen varsa ve düşük tepkime süresine bayağı önem veriyorsan al ama ben olsam 120hz için o kadar para vermezdimpeki sence benq da 280 hz mı 400 hz mı 400 hz olan 30k
ya aklıma atakıldı mesela bu nie bu kadar pahalıbütçen varsa ve düşük tepkime süresine bayağı önem veriyorsan al ama ben olsam 120hz için o kadar para vermezdim
buna ne diosun hocam sencevalo cs falan oynuyorsanız benq alın çoğu e sporcu zaten kullanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arada hz farkı var ama benq monitörde fast tn olduğu için gecikme süresi bayağı düşüktür
diğer gaming monitörlere göre daha düşük tepkime süresi olduğu için bir de benq genel olarak zaten pahalı bir marka e sporcular tarafından reklam alıyorlarya aklıma atakıldı mesela bu nie bu kadar pahalı
![]()
BenQ Zowie XL2546K 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Zowie XL2546K 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Zowie XL2546K 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 17.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu da alınabilir ama ben olsam o bütçeye bunu alırdım https://www.pttavm.com/asus-rog-str...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.32.4buna ne diosun hocam sence
![]()
Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
o kadar çıkamam artık dell almayı düşünüyorumKesinlikle benq 400hz tercih edebilirsin 240hz olan monitör amazonda 1 ay önce 17bine vardı şuan fiyatları çok makul değil onun yerine 30k'olan 400hz modelini alırsan daha mantıklı olur. Fps oyunları için 1 numaralı seçenektir benq farkı muazzam.
kral 120hz dediğin 1.5 katıbütçen varsa ve düşük tepkime süresine bayağı önem veriyorsan al ama ben olsam 120hz için o kadar para vermezdim
asus xg259qns veya xg259qng'e ne diyorsun?Attığın monitörlerin hepsi alınabilir, önemli olan ne için kullanacağın. Espor hedefin yoksa tn panel önermem. Gecikme değerleri ips panellere göre daha iyi olsa da renk canlılığı olarak geride kalıyorlar. Ben olsam dell tercih ederdim hem ips hem de gecikme değerleri güzel.