ROG Strix XG259QNG 380 hz öneri

Veeqp

80+
Reaksiyon skoru
15
çoğunlukla dps oyunları oynuyorum fakat bir türlü moitör seçimi yapamadım bu monitörü düşündüm fakat tepki süresi aklımı karıştırdı ya yalansa ticaret için yapıldıysa diye onun yerine

BenQ Zowie XL2546X Plus​

alırım diye düşündüm sizin tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz nelerdir bütçeyi ise 30k yı geçmesin derim

çoğunlukla dps oyunları oynuyorum fakat bir türlü moitör seçimi yapamadım bu monitörü düşündüm fakat tepki süresi aklımı karıştırdı ya yalansa ticaret için yapıldıysa diye onun yerine

BenQ Zowie XL2546X Plus​

alırım diye düşündüm sizin tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz nelerdir bütçeyi ise 30k yı geçmesin derim

valo cs falan oynuyorsanız benq alın çoğu e sporcu zaten kullanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arada hz farkı var ama benq monitörde fast tn olduğu için gecikme süresi bayağı düşüktür

arada hz farkı var ama benq monitörde fast tn olduğu için gecikme süresi bayağı düşüktür
peki sence benq da 280 hz mı 400 hz mı 400 hz olan 30k

bütçen varsa ve düşük tepkime süresine bayağı önem veriyorsan al ama ben olsam 120hz için o kadar para vermezdim
ya aklıma atakıldı mesela bu nie bu kadar pahalı

buna ne diosun hocam sence

ya aklıma atakıldı mesela bu nie bu kadar pahalı

diğer gaming monitörlere göre daha düşük tepkime süresi olduğu için bir de benq genel olarak zaten pahalı bir marka e sporcular tarafından reklam alıyorlar

Kesinlikle benq 400hz tercih edebilirsin 240hz olan monitör amazonda 1 ay önce 17bine vardı şuan fiyatları çok makul değil onun yerine 30k'olan 400hz modelini alırsan daha mantıklı olur. Fps oyunları için 1 numaralı seçenektir benq farkı muazzam.

buna ne diosun hocam sence

bu da alınabilir ama ben olsam o bütçeye bunu alırdım https://www.pttavm.com/asus-rog-str...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.32.4

Kesinlikle benq 400hz tercih edebilirsin 240hz olan monitör amazonda 1 ay önce 17bine vardı şuan fiyatları çok makul değil onun yerine 30k'olan 400hz modelini alırsan daha mantıklı olur. Fps oyunları için 1 numaralı seçenektir benq farkı muazzam.
o kadar çıkamam artık dell almayı düşünüyorum

Attığın monitörlerin hepsi alınabilir, önemli olan ne için kullanacağın. Espor hedefin yoksa tn panel önermem. Gecikme değerleri ips panellere göre daha iyi olsa da renk canlılığı olarak geride kalıyorlar. Ben olsam dell tercih ederdim hem ips hem de gecikme değerleri güzel.

Attığın monitörlerin hepsi alınabilir, önemli olan ne için kullanacağın. Espor hedefin yoksa tn panel önermem. Gecikme değerleri ips panellere göre daha iyi olsa da renk canlılığı olarak geride kalıyorlar. Ben olsam dell tercih ederdim hem ips hem de gecikme değerleri güzel.
asus xg259qns veya xg259qng'e ne diyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,345
Üyeler
183,414
Son üye
sllxşş
Geri