conveyor belt overlord
80+ Silver
Böyle konulara yazma etiketlememizi bekel hevesim kursağında kaldıKız arkadaş önermeye gelmiştim film istiyormuşsun
Böyle konulara yazma etiketlememizi bekel hevesim kursağında kaldıKız arkadaş önermeye gelmiştim film istiyormuşsun
Margot Robbie'yi de kıskanmazsın be usta, kadın insan değil zaten farklı bir güzelliğe sahip. Yanlış anlamada o kadının bizim tipimize bakma ihtimali çok düşük.Karı, kız gördüğü zaman trigger oluyor. Kasımda Aşk Başkadır izleyebiliriz aslında.
Orda da Charlize Threon var ama olsun film çok güzel kız bayılacak emin olabilirsin.Karı, kız gördüğü zaman trigger oluyor. Kasımda Aşk Başkadır izleyebiliriz aslında.
Hocam bana da bir tane sarışın balık etli ve renkli gözlü yollayabilir misiniz size zahmet (!)Dur reis, yolluyorum sizin eve bir kız.
1 TitanikÖnerisi olan var mı? Kız arkadaşımla izleyeceğim.
Çok teşekkürler hocam.Hocam bana da bir tane sarışın balık etli ve renkli gözlü yollayabilir misiniz size zahmet (!)
1 Titanik
2 Seninle bir ömür
3 Senden 5 adım ötede
4 her şey
5 Senden bana kalan ( bunu kesinlikle tavsiye ederim izledikden sonra sevdiklerinizin kıymetini daha iyi anlaya bilirsiniz )
6 Aramızdaki sözler
7 Senden Önce Ben
film var ama bil bakalım ney eksikÖnerisi olan var mı? Kız arkadaşımla izleyeceğim.