Neler Yeni

Ronaldo fenere gelir mi?

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Ronaldo şu aralar aşırı mental çöküş içinde gibi görünüyor. Çocuğunu kaybetmesi falan işi kötü etkiledi. Takımında yedek kulübesine alındı herkes ona sırt çevirdi. Peki bir ihtimal fenere gelir mi merak ediyorum. Jorge Jesus ile tanışıyorlar. Adam daha 37 yaşında. EYT'den faydalanması için 50'ye gelmesi gerek. Yani emekli olacağını düşünmüyorum.
Yahu linçlemeyin kardeşim Jesus ile ilişkisi var diye merak ettim hayır çoğu yerde ironi yaparım da futboldan da pek anlamam yani. Ğ

Son düzenleme:

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Ben Mesut'u Jorge ile izlemek istiyordum. Bir çok futbolcumuz Jorge ile futbola döndü Mesut'da Jorge ile futbola dönebilirdi. Mesut geldiğinden bu yana bir çok TD ile oynadı ve hiçbiri de doğru verimi alamadı, Jorge'nin o verimi alacağını düşünüyordum fakat Mesut takımdan ayrıldı.
Bilmiyorum hocam bana kalırsa İsmail eagleda baya iyiydi neden sorun yarattı anlamadım.korkuyorum artık yıldız futbolculardan benim düşüncem bu

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bilmiyorum hocam bana kalırsa İsmail eagleda baya iyiydi neden sorun yarattı anlamadım.korkuyorum artık yıldız futbolculardan benim düşüncem bu
Yatmaya gelse bile kulübe çok para kazandırır yani her türlü karlı transfer olur.

Top Bottom