Neler Yeni

Ronaldo fenere gelir mi?

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Ronaldo şu aralar aşırı mental çöküş içinde gibi görünüyor. Çocuğunu kaybetmesi falan işi kötü etkiledi. Takımında yedek kulübesine alındı herkes ona sırt çevirdi. Peki bir ihtimal fenere gelir mi merak ediyorum. Jorge Jesus ile tanışıyorlar. Adam daha 37 yaşında. EYT'den faydalanması için 50'ye gelmesi gerek. Yani emekli olacağını düşünmüyorum.
Yahu linçlemeyin kardeşim Jesus ile ilişkisi var diye merak ettim hayır çoğu yerde ironi yaparım da futboldan da pek anlamam yani. Ğ

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
Ciddi ciddi soruyor birde :d
Gelir knk.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
ben ronaldoyum yarın geliyom

rech

80+ Bronze
Ronaldo şu aralar aşırı mental çöküş içinde gibi görünüyor. Çocuğunu kaybetmesi falan işi kötü etkiledi. Takımında yedek kulübesine alındı herkes ona sırt çevirdi. Peki bir ihtimal fenere gelir mi merak ediyorum. Jorge Jesus ile tanışıyorlar. Adam daha 37 yaşında. EYT'den faydalanması için 50'ye gelmesi gerek. Yani emekli olacağını düşünmüyorum.
Gelmesi imkansız. Jesus'un soruya yanıtı var.
"Evet Ronaldo ile arkadaşız. Onun farklı fikirleri var. O kendisini 5 büyük ligin dışında bir ligde oynamayacaktır. Nereye gidecek bilmiyorum ama Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini söyleyebilirim. Bu benim istemediğim için değil, kendisi istememesinden dolayı" yanıtını verdi.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Gelmesi imkansız. Jesus'un soruya yanıtı var.
"Evet Ronaldo ile arkadaşız. Onun farklı fikirleri var. O kendisini 5 büyük ligin dışında bir ligde oynamayacaktır. Nereye gidecek bilmiyorum ama Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini söyleyebilirim. Bu benim istemediğim için değil, kendisi istememesinden dolayı" yanıtını verdi.
Hocam buraya medenice gelen ilk kişi sizsiniz eyvallah.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: rech

Cihangir

80+ Gold
bak şuan geldi

kaan07

80+ Bronze
emre belozoglu ne yapar ne eder getirir fenere
(!)
images (23).jpeg

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ali Koç neden Fas-Portekiz maçına gitti sanıyorsun? Ronaldo ile anlaşmak için gitti. Gelen son bilgilere göre ufak tefek pürüzler kalmış onu da yarın akşam İstanbul'da yapılacak görüşmeler ile halledecekler. (gizli bilgi fazla yayma)

Anlaşma;
Yıllık 9,5M Euro (13061514090 Kore Wonu)
Her attığı golde 50K Euro
Her aldığı kupada adına özel camii yaptırılacak
T.C Vatandaşlığı
İphone 14 Pro Max 1 TB
Yılbaşı Özel O Ses Türkiye jüri üyeliği

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Hocam gelse maddi açıdan baya bir katkısı olacaktır ama oyun açısından katkısı olacağını sanmıyorum belli bir yaştan sonra yıldız futbolcular Türkiye'ye tatile geliyorlar maalesef hem zaten istesek te alamayız bunu biliyorum ama alsakta camiaya zarar verir gerek yok takım baya güzel gidiyor böyle devam etsin valencia abim yeter bize

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Hocam gelse maddi açıdan baya bir katkısı olacaktır ama oyun açısından katkısı olacağını sanmıyorum belli bir yaştan sonra yıldız futbolcular Türkiye'ye tatile geliyorlar maalesef hem zaten istesek te alamayız bunu biliyorum ama alsakta camiaya zarar verir gerek yok takım baya güzel gidiyor böyle devam etsin valencia abim yeter bize
Jorge ile Ronaldo Süper Ligi darma duman eder ama neyse sen valencian ile yoluna devam et.

bextrium

80+
Son dönemlerinde Şampiyonlar Liginde istatistik kasmak ona daha cazip gelecektir. Çok zor ihtimal.

Top Bottom