Neler Yeni

Ronaldo fenere gelir mi?

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Ronaldo şu aralar aşırı mental çöküş içinde gibi görünüyor. Çocuğunu kaybetmesi falan işi kötü etkiledi. Takımında yedek kulübesine alındı herkes ona sırt çevirdi. Peki bir ihtimal fenere gelir mi merak ediyorum. Jorge Jesus ile tanışıyorlar. Adam daha 37 yaşında. EYT'den faydalanması için 50'ye gelmesi gerek. Yani emekli olacağını düşünmüyorum.
Yahu linçlemeyin kardeşim Jesus ile ilişkisi var diye merak ettim hayır çoğu yerde ironi yaparım da futboldan da pek anlamam yani. Ğ

Son düzenleme:

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Furkan Seyhan
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Ronaldo şu aralar aşırı mental çöküş içinde gibi görünüyor. Çocuğunu kaybetmesi falan işi kötü etkiledi. Takımında yedek kulübesine alındı herkes ona sırt çevirdi. Peki bir ihtimal fenere gelir mi merak ediyorum. Jorge Jesus ile tanışıyorlar. Adam daha 37 yaşında. EYT'den faydalanması için 45'e gelmesi gerek. Yani emekli olacağını düşünmüyorum.
UYANMAN LAZIM ARTIK !

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,585
İsim
Deniz Bey
imkansız

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
samsunspora gelicek mi

NightWish2434

80+ Silver
Ronaldo şu aralar aşırı mental çöküş içinde gibi görünüyor. Çocuğunu kaybetmesi falan işi kötü etkiledi. Takımında yedek kulübesine alındı herkes ona sırt çevirdi. Peki bir ihtimal fenere gelir mi merak ediyorum. Jorge Jesus ile tanışıyorlar. Adam daha 37 yaşında. EYT'den faydalanması için 50'ye gelmesi gerek. Yani emekli olacağını düşünmüyorum.
Gelmez

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
İyice saçmalama başladık ülke olarak, adamın yılda aldığı ücret bizim Türk takımlarını satın alıyor.

Top Bottom