Neler Yeni

Ronaldo Galatasaray'da mı 😳

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
30.00 mil. € Piyasa Değeri 'Galatasaray' Karşılaya Bilir Mi? Peki..

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
30.00 mil. € Piyasa Değeri 'Galatasaray' Karşılaya Bilir Mi? Peki..
Bonservisi olmaz. Olsa da çok düşük olur. Manchester United a 15m € ya gitmişti. Asıl sıkıntısı maaş. Ama insan düşünüyor alıp 1 yıl oynatsan, sponsor, forma satışı desen maaşının yarısını çıkartırsın. Ama kalan yarısı da bize ağır gelebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de Ronaldo niye bize gelsin ki? Para için oynayacak olsa bizim 2-3 katımızı verenler olur. Avrupa için desen Avrupa'ya gidemiyoruz.

Son düzenleme:

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Bonservisi olmaz. Olsa da çok düşük olur. Manchester United a 15m € ya gitmişti. Asıl sıkıntısı maaş. Ama insan düşünüyor alıp 1 yıl oynatsan, sponsor, forma satışı desen maaşının yarısını çıkartırsın. Ama kalan yarısı da bize ağır gelebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de Ronaldo niye bize gelsin ki? Para için oynayacak olsa bizim 2-3 katımızı verenler olur. Avrupa için desen Avrupa'ya gidemiyoruz.
Bu Yaştan Sonra Para İçin Oynamaz Ben Öyle Ümit Ediyorum Şahsen " Real Madrid " de Senelerini Verdi Adam Onun Aldığı Maaşlar Ve Reklamdan Aldığı Para Yeter Bence

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Bu Yaştan Sonra Para İçin Oynamaz Ben Öyle Ümit Ediyorum Şahsen " Real Madrid " de Senelerini Verdi Adam Onun Aldığı Maaşlar Ve Reklamdan Aldığı Para Yeter Bence
Adamın zaten Instagram dan kazandığı para maaşından fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,589
Üyeler
166,238
Son üye
mgkhn
Top Bottom