Neler Yeni

Ronaldo Galatasaray'da mı 😳

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
30.00 mil. € Piyasa Değeri 'Galatasaray' Karşılaya Bilir Mi? Peki..

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
30.00 mil. € Piyasa Değeri 'Galatasaray' Karşılaya Bilir Mi? Peki..
Bonservisi olmaz. Olsa da çok düşük olur. Manchester United a 15m € ya gitmişti. Asıl sıkıntısı maaş. Ama insan düşünüyor alıp 1 yıl oynatsan, sponsor, forma satışı desen maaşının yarısını çıkartırsın. Ama kalan yarısı da bize ağır gelebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de Ronaldo niye bize gelsin ki? Para için oynayacak olsa bizim 2-3 katımızı verenler olur. Avrupa için desen Avrupa'ya gidemiyoruz.

Son düzenleme:

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Bonservisi olmaz. Olsa da çok düşük olur. Manchester United a 15m € ya gitmişti. Asıl sıkıntısı maaş. Ama insan düşünüyor alıp 1 yıl oynatsan, sponsor, forma satışı desen maaşının yarısını çıkartırsın. Ama kalan yarısı da bize ağır gelebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de Ronaldo niye bize gelsin ki? Para için oynayacak olsa bizim 2-3 katımızı verenler olur. Avrupa için desen Avrupa'ya gidemiyoruz.
Bu Yaştan Sonra Para İçin Oynamaz Ben Öyle Ümit Ediyorum Şahsen " Real Madrid " de Senelerini Verdi Adam Onun Aldığı Maaşlar Ve Reklamdan Aldığı Para Yeter Bence

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Bu Yaştan Sonra Para İçin Oynamaz Ben Öyle Ümit Ediyorum Şahsen " Real Madrid " de Senelerini Verdi Adam Onun Aldığı Maaşlar Ve Reklamdan Aldığı Para Yeter Bence
Adamın zaten Instagram dan kazandığı para maaşından fazla.

Top Bottom