G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
Benden yeme ihtimalin varalakasız ama Jordan daha iyi desem linç yer miyim ?
Benden yeme ihtimalin varalakasız ama Jordan daha iyi desem linç yer miyim ?
Uzta Harta berlin schalke yoksa ben kaçar uztaAdamlar yaşlandı. Artık eskisi gibi canavar gibi tonlarca pozisyon yaratmıyorlar. Piyasa değeri yüksek olanlar da abartıdan. Joao Felix gibi bir çöpün nasıl 80Milyon Euro olduğunu hala anlamadım.
Üstelik Haaland ve Mbappe abartıdan ibaret. Koyun Premier Lig'e nasıl yeniliyorlar.
Ronaldo 62m Messi ise 75m ama dünyanın en iyi futbolcuları bukadar ederken haaland 118m ediyor neden Ronaldo ve Messiye noldu?
O sırada Fenerbağçe : Mesut mesiye de de bizde iki maç yapsın onlarda ilk yarı oynasın sonra sakatlanıp çıksın.Sayıdan ibaret Messi MAnchester City'e gitse sence 75m'dan mı gidecek?
Öyle olsa bütün stsl deki takımlar birleşip alsın her hafta bir takımda oynasın messi iyi fikir
Ronaldo 62m Messi ise 75m ama dünyanın en iyi futbolcuları bukadar ederken haaland 118m ediyor neden Ronaldo ve Messiye noldu?
bunu duyan çaner erkin : !Messi gibi oyun kuramıcak
Curry'i daha çok seviyorum.Alıntıyı görüntüle
İki sporun da en iyisi, aynı anda geldiler, ve yakında gidecekler. Çıkarın tadını...
VPN aç, hesabı kapat, IP'ni değiştir, PC kapat BIOS sıfırla, adres değiştir, kart bilgilerini değiştir.Curry'i daha çok seviyorum.
Sadece şunu diyecem. LeBron'un 16 sezonda yaptıklarını daha zor koşullarda 10 sezonda yaptı. Şampiyonluk vs. Birçok istatistikte LeBron önde ama arada 6 sezon gibi büyük bir fark var. LeBron 16 veya 17.nci sezonunu oynuyor sanırım şu an.Benden yeme ihtimalin var
En çok etkisi yaş sonrada adamların aldığı maaşları normal bir futbolcudan çok daha fazla onunda etkisi var mesela ronaldo piyasa değeri 65M diyelim bir takım istedi ve anlaştılar eğer sözleşmesinin son yılı değilse daha 2 3 yılı var ise 75 80 M den aşağı gitmez e bu adam gelince imza primi sonra alıcağı maaş felan derken 90 100M yi bulucak ama böyle bir futbolcu zaten geldiğinde daha oynamadın en az 20M forma geliri elde ettirir takımına real madride geldiği zaman transferi için harcanan paradan daha fazla forma geliri elde etmişlerdi.Ronaldo 62m Messi ise 75m ama dünyanın en iyi futbolcuları bukadar ederken haaland 118m ediyor neden Ronaldo ve Messiye noldu?