Neler Yeni

Ronaldo🇵🇹🐐 Vs MESSİ 🐐🇦🇷👽

Bana kalırsa Messi çok çok üstün,ancak halende Ronaldo'nun iyi olduğunu düşünen kişiler olduğunu görüyorum,bu yüzden soruyorum Messi'mi Ronaldomu sebepleri ile niye hangisinin iyi olduğunu yazın.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
.
Bana kalırsa Messi çok çok üstün,ancak halende Ronaldo'nun iyi olduğunu düşünen kişiler olduğunu görüyorum,bu yüzden soruyorum Messi'mi Ronaldomu sebepleri ile niye hangisinin iyi olduğunu yazın.
Ronaldocular bile Messi daha iyi diyorlar ama Messiciler Ronaldo daha iyi demiyor.
Rakip bile olamazlar penaldo ile.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
messiciyim ama ronaldo da benim için ayrı bir seviye ikisine de baya saygım var.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İkisinden de gına geldi.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
2si de mükemmel oyuncular. ancak şöyle bi durum var Ronaldo çalışmanın azmin bir örneği, Messi ise tam bir saf yetenek. şuanda görülüyor ronaldo yaşlandığı için performans olarak çok fazla olmasada görülür derecede bir düşüş yaşıyor. ancak messi tekniği ve ani patlamalarıyla o kadar etkili ki fazla koşmasına bile gerek yok oyun görüşü gerçekten muhteşem. kısaca ikisinin de birbirinden üstün yetenekleri var ama messi saf yetenek olduğu için benim gözümde 1 basamak üstte

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tartışma zaten bı Türkiye'de bide Portekiz'de dönüyor, yoksa tüm dünya biliyor zaten Messi babanın daha iyi olduğunu
Son dünya kupası reklamının sadece iki futbolcu üzerinden gidilerek yapıldığı ayıbını düşünürsek evrensel bir durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,308
Üyeler
165,163
Son üye
normLast
Top Bottom