Pardon genelde hep o cevabı duyduğum için sinirlendim. Unuttum o bilgileri vermeyiTelefon marka model Android versiyon yaz hiçbir bilgi vermemişsin.
Samsung ne? Bir sürü sanmsung telefon var.Samsung model. Android 6.0
Samsung SM-G532F Galaxy grand prime diye geçiyorSamsung ne? Bir sürü sanmsung telefon var.
Onu biliyorum benim hepsini taşımam lazım. Öyle 10 programdan anca 1i taşınıyorRootsuzsa bazı telefonlarda uygulamalar SD karta taşınabiliyor.
O zaman root yetkisi vermeniz gerek. Root atarsan garanti dışı kalır. Ayrıca sistem dosyalarıyla oynarsan telefonu bozma gibi durumlar var.Samsung SM-G532F Galaxy grand prime diye geçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu biliyorum benim hepsini taşımam lazım. Öyle 10 programdan anca 1i taşınıyor
Ayarlara gir depolamaya gir sd karta tıkla sağ üstte 3 noktaya tıkla dahili depolama olarak kullan gibi bir şey olması lazım bu işlem sd kartta bulunan tüm verileri siler ve sd kart şifrelenir içine aktarılacak dosya ve uygulamalara başka bir yerden erişemezsiniz.Samsung SM-G532F Galaxy grand prime diye geçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu biliyorum benim hepsini taşımam lazım. Öyle 10 programdan anca 1i taşınıyor
Orda biçimlendirme var sadece onu da kaç defa denedim olmadı. Sd kartın markası da samsung fakat olmuyorAyarlara gir depolamaya gir sd karta tıkla sağ üstte 3 noktaya tıkla dahili depolama olarak kullan gibi bir şey olması lazım bu işlem sd kartta bulunan tüm verileri siler ve sd kart şifrelenir içindeki dosyalara başka bir yerden erişemezsiniz.
Sorma kardeşim bozuldu öyle telefon babam ben yokken servise götürmüş. Yetkili kendi başına ne iş yapıyon diye kızmış adama yok kartı yanmış bu telefon olmaz demiş. Sonra sinirlendim gittim tanıdık tamirciye 300 lira verdim orjinal yüklettim android.O zaman root yetkisi vermeniz gerek. Root atarsan garanti dışı kalır. Ayrıca sistem dosyalarıyla oynarsan telefonu bozma gibi durumlar var.