Rootsuz sd karta taşıma

Horatius

80+
Reaksiyon skoru
22
Telefona root yapmadan uygulamaları sd karta taşımak istiyorum. Bildiğiniz bir uygulama yoksa öyle bir şey yok tarzı şeyler yazmayın lütfen sadece biliyorsanız yazın

Telefon marka model Android versiyon yaz hiçbir bilgi vermemişsin.

S9 kullanıcısıyım ve dediğini kök erişimi olmadan sorunsuz şekilde yapabiliyorum.
Marka model nedir?

Samsung model. Android 6.0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon marka model Android versiyon yaz hiçbir bilgi vermemişsin.
Pardon genelde hep o cevabı duyduğum için sinirlendim. Unuttum o bilgileri vermeyi

Rootsuzsa bazı telefonlarda uygulamalar SD karta taşınabiliyor.

Samsung SM-G532F Galaxy grand prime diye geçiyor

Onu biliyorum benim hepsini taşımam lazım. Öyle 10 programdan anca 1i taşınıyor
O zaman root yetkisi vermeniz gerek. Root atarsan garanti dışı kalır. Ayrıca sistem dosyalarıyla oynarsan telefonu bozma gibi durumlar var.

Samsung SM-G532F Galaxy grand prime diye geçiyor

Onu biliyorum benim hepsini taşımam lazım. Öyle 10 programdan anca 1i taşınıyor
Ayarlara gir depolamaya gir sd karta tıkla sağ üstte 3 noktaya tıkla dahili depolama olarak kullan gibi bir şey olması lazım bu işlem sd kartta bulunan tüm verileri siler ve sd kart şifrelenir içine aktarılacak dosya ve uygulamalara başka bir yerden erişemezsiniz.

Ayarlara gir depolamaya gir sd karta tıkla sağ üstte 3 noktaya tıkla dahili depolama olarak kullan gibi bir şey olması lazım bu işlem sd kartta bulunan tüm verileri siler ve sd kart şifrelenir içindeki dosyalara başka bir yerden erişemezsiniz.
Orda biçimlendirme var sadece onu da kaç defa denedim olmadı. Sd kartın markası da samsung fakat olmuyor

O zaman root yetkisi vermeniz gerek. Root atarsan garanti dışı kalır. Ayrıca sistem dosyalarıyla oynarsan telefonu bozma gibi durumlar var.
Sorma kardeşim bozuldu öyle telefon babam ben yokken servise götürmüş. Yetkili kendi başına ne iş yapıyon diye kızmış adama yok kartı yanmış bu telefon olmaz demiş. Sonra sinirlendim gittim tanıdık tamirciye 300 lira verdim orjinal yüklettim android.

Geri